banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Meclis’te yine olay var

"İç Güvenlik Paketi" TBMM Genel Kurulu'nda. Muhalefet sabahın erken saatlerine kadar çalışılmasına tepki gösterdi.

24 Şubat 2015 Salı 07:37
Meclis’te yine olay var
banner291
Meclis’te yine olay var

"İç Güvenlik Paketi" TBMM Genel Kurulu'nda. Muhalefet sabahın erken saatlerine kadar çalışılmasına tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulu çalışma saatlerini protesto eden MHP’li milletvekilleri Meclis başkanlık Divanın önünde toplanarak protesto etti. MHP’li milletvekillerinin AKP’li Katip Üye Mine Lök Beyaz ve Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı arasındaki tartışmada Bahçekapılı “Elime vuruyorlar” diye bağırdı.

TBMM Genel Kurulunda devam eden İç Güvenlik Paketi görüşmelerinin sabah saatlerine kadar uzaması muhalefet milletvekillerini kızdırdı. Sabah grup toplantısı olduğu için Genel Kurulun kapatılması gerektiğini belirten MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başkanlık Divanı önünde Başkanvekili Sadık Yakut ile tartıştı.

Neon
 

Oktay Vural, MHP’li milletvekillerini de yanına çağırınca Başkanlık Divanı önü bir anda kalabalıklaştı. Başkanvekili Sadık Yakut, grup başkanvekillerini odasına çağırarak oturuma ara verdi. Oturuma verilen arada MHP’li ve AKP’li milletvekilleri birbirleri ile tartıştı.

Aranın ardından görevi Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı oturumu açarken, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, aynı talebi Bahçekapılı’ya da iletti. Başkanlık Divanı önüne giden Vural, MHP’li milletvekillerini de Başkanlık Divanı önüne çağırınca, aynı kalabalık yine divan önünde toplandı.

KALABALIĞA RAĞMEN OTURA DEVAM ETMEK İSTEDİ

Bahçekapılı, Başkanlık Divanı önünde toplanan kalabalığa rağmen oturumu devam ettirdi. Oktay Vural ve MHP’li milletvekilleri Başkanlık Divanı duvarına vurarak divanın çalışmasını engellemeye çalıştı.

SLOGAN ATILDI

MHP’lilerin çıkarttığı gürültüye HDP’li ve CHP’li milletvekilleri de sıralara vurarak destek oldu. MHP’li milletvekilleri “İç tüzük uygula” sloganı attı

AKP’li Katip Üye Mine Lök Beyaz ile MHP’li milletvekilleri arasında yaşanan tartışmada su bardağı havaya atılırken, Katip Üye Beyaz’ı MHP’li milletvekillerinden kurtarmaya çalışan Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, MHP’li milletvekilleri ile tartıştı.

“ELİME VURUYORLAR…”

Bahçekapılı, “Elime vuruyorlar” diye bağırırken, araya AKP’li kadın milletvekilleri girdi. Bahçekapılı oturuma ara verirken, MHP’li ve AKP’li milletvekilleri arasında itiş kakış yaşandı. Araya giren grup başkanvekilleri tartışmanın büyümesini engelledi. Oturumu tekrar açan Bahçekapılı “Kadına karşı şiddete hayır” dedikten sonra Genel Kurul çalışmasına devam etti.

MHP’Lİ YENİÇERİ’DEN GENEL KURULDA SABAH SPORU

TBMM Genel Kurulu çalışmaları sabah saatlerine kadar sürünce MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Genel Kurul salonunda spor yaptı.
İç Güvenlik Paketi görüşmelerinin yapıldığı TBMM Genel Kurulunda günlük çalışma saatleri yaklaşık 15 saati bulurken, milletvekilleri çalışma saatlerinden şikayetçi oluyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV