banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'yi çok sert eleştirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesi'nde merhum MHP lideri Alpaslan Türkeş’in heykelinin de bulunduğu Türklük Anıtı’nı ziyaret etti.

18 Ağustos 2013 Pazar 02:25
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'yi çok sert eleştirdi
banner312
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'yi çok sert eleştirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesi'nde merhum MHP lideri Alpaslan Türkeş’in heykelinin de bulunduğu Türklük Anıtı’nı ziyaret etti. Bahçeli, "PKK ordu kurmaktadır. AKP hükümeti PKK’yı destekleyip yardım ve yataklık yapmaktadır. Kandil çetesi, Türkiye’den toprak istemekte ve Türkiye’nin tümüne göz dikmektedir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’dan karayoluyla Kayseri’ye geldi. Bahçeli, kent girişinde MHP İl Başkanı Mete Eke, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eraslan ve çok sayıda partili tarafından coşkulu biçimde karşılandı. MHP lideri daha sonra, uzun bir araç konvoyuyla 150’nci yılını kutlayan Pınarbaşı İlçe Belediyesi'nin etkinliklerine katılmak üzere Pınarbaşı İlçesi'ne geldi.

İlçe girişindeki Türklük Anıtı’nı ziyaret eden ve burada partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Bahçeli, daha sonra Pınarbaşı Belediye Başkanı MHP’li Dursun Ataş’ı makamında ziyaret etmek için, geldiği belediye binası önünde, Erzurum Atlı Cirit ekibi ve mehter takımı ile karşılandı. Bahçeli, daha sonra cirit alanına geçti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pınarbaşı Belediyesi’nin kuruluşunun 150. yılı anısına düzenlenen şenlikte yaptığı konuşmada, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin sadece belediye başkanlarını ilgilendiren bir seçimden çok, Türk milletinin istikbalinin oylanacağını söyledi.

Bu seçimin, frensiz Ak Partiyi engellemek için tarihi bir gün olacağı görüşünü savunan Devlet Bahçeli, "Ya AKP bu seçimde intihar edecek ya da iktidarı kaybettiğini söyleyecektir. Türkiye, bilindik ayak oyunlarına boyun eğmektedir. Yerel seçimlerdeki oylama, ya Başbakan ile PKK’nın birlikteliğini, kanlı kavgasını onaylayacak ya da eşkıya kaybedecek. Ya da Türkiye çöküşle tanışacaktır" dedi. Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir tarafta İmralı Canisi ve BOP Eşbaşkanı, diğer yanda ise milliyetçi, ülkesini seven Türkiye sevdalıları. Bir yanda müzakereciler ve caniler işbirlikçi hainler, bir tarafta ise bayrak, vatan, bağımsızlık diyen millet evlatları vardır. AKP, BDP, İmralı Canisi ve peşmerge ittifak halindedir. MHP ise vatanını sevenlerle, milliyetçilerle iç içedir. Mahalli seçimler AKP için bir milat ve sonun başlangıcı olmalıdır, kaybedilecek zaman yoktur. Tahammül edilecek hal kalmamıştır. Bu nedenle AKP, yerel seçimlerde uyarılmalıdır. Milli varlığımız buna bağlıdır."

"PKK ORDU KURUYOR"

MHP Genel Başkanı coşkulu alkışlarla sürdürdüğü konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın demokratik yollarla koltuğundan indirilmesini isteyerek, "PKK ordu kurmaktadır. AKP hükümeti PKK’yı destekleyip yardım ve yataklık yapmaktadır. Kandil çetesi, Türkiye’den toprak istemekte ve Türkiye’nin tümüne göz dikmektedir" dedi. Devlet Bahçeli, bu anlayışta Ak Parti’nin parmak izinin olduğu görüşünü savunarak şöyle dedi:

"Devletin bölünmez bütünlüğü adeta bu anlayışlara kurban edilmek istenmektedir. Komşularımız ateş çemberindedir. Türkiye’nin dış politikada, AKP hükümeti eliyle Batıya uyduruk yaptıkça inandırıcılığı kalmamıştır. Türkiye artık, dış politikada ciddiye alınmamaktadır. Hükümet, Suriye’yi düşman ilan etmiştir, İran’a karşı kutuplaşmıştır. Lübnan ve Irak’la sorunlar yaşamaktadır. Ak Parti, iç politikada iflas etmiş, dış politikada ise başımızı eğdirmiştir. Kaçakçı görünümlü teröristler sınırlarımızda cirit atmıştır. Bu gelişmeler karşısında üzülen ve kahrolan milletimizdir. Hükümete bakarsanız, her şey iyidir. Başbakan’a göre, yaşanan olumsuzlukların nedeni tencere tava çalanlar, faiz lobisi ve dış güçlerdir. Bölücüye munis, müsamahalı davranan Başbakan, onların dışındaki herkese öfkelidir. Türkiye’yi ne hallere soktuğuna bakmadan köşe bucak kaçıp saklanmaktadır. Başbakan, toz pembe hayaller peşindedir. Yerel seçimler bu kiri, belayı mutlaka bertaraf etmelidir. Türkiye’ye yerel seçimlerde vereceğiniz oylarla sahip çıkmalısınız."

"MISIR OLAYLARI"

Devlet Bahçeli, Mısır’daki gelişmelere değinirken, olayların bölge ve insanlık adına endişe verici olduğunu söyledi. "Firavunlaşmayı ibretle izliyoruz" diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Körfez ülkelerinin Mısır’daki olayları neredeyse onayladıklarını da ibretle takip ediyoruz. Suudi Arabistan gibi ülkelerin tavrını üzülerek görüyoruz. Vicdanları kurumuş, dilleri susmuş, vahşete sessiz kalmalarına hiçbir fani, hiçbir Müslüman, bu olaylara dudak bükemez. Mısır’daki olaylar, Müslüman ülkelerin de durumlarını ortaya koymaktadır. Bazı İslam ülkeleri, Mısır’daki olaylar sırasında hakikaten sınıfta kaldılar. Batıya çalışan yönetimler lüks ve ahlaksızlığa batıp, yüce dinimize saygısızlık yapmışlardır. Bu kaos son bulmalıdır. Buradan Mısır’daki olayların bir an önce barışa ulaşmasını diliyorum. Ak Parti’nin de bunu dikkatle gözleyip, dinleyip anlamasını istiyorum."


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: AkpErdoğanPKKBahçeli

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV