banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

MHP, Sinan Oğan'ı parti üyeliğinden çıkardı

MHP, Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ı parti üyeliğinden çıkardı.

26 Ağustos 2015 Çarşamba 14:55
MHP, Sinan Oğan'ı parti üyeliğinden çıkardı
banner229
MHP, Sinan Oğan'ı parti üyeliğinden çıkardı
MHP, Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ı parti üyeliğinden çıkardı.

MHP, Iğdır'a kayıtlı üyesi Sinan Oğan'ın parti üyeliğinden "Kesin çıkartma" cezası ile cezalandırıldığını bildirdi.

MHP'den yapılan açıklamada, MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verildiği belirtilerek, "Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğünün 4,11,47,74/2,73/5,78/4-(c),(e), 80. maddeleri uyarınca MHP Iğdır İline kayıtlı üye Sinan Oğan'ın parti üyeliğinden 'Kesin çıkarma' cezası ile cezalandırılmasına Merkez Disiplin Kurulumuzca 25 Ağustos 2015 tarihinde yapılan gizli oylama ve
açık tasnifle katılanların oy birliği ile karar verilmiştir" denildi.

NELER YAŞANMIŞTI

Sinan Oğan, 7 Haziran seçimlerinde aday gösterilmemesi sonrasında parti disiplinine aykırı açıklamaları nedeniyle disipline sevk edilmişti.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Oğan’ın ihracını istemişti.

7 Haziran Milletvekili seçimlerinde aday gösterilmeyen Sinan Oğan’ın ihraç talebine giden yolda ise seçimin ilk gününde attığı tweetler etkili olmuştu.

beylikdüzü oto servis

Sinan Oğan’ın attığı tweetteki, “Türk Milliyetçilerinin partisi MHP, Osmanlının başkenti, Türk Dünyasının göz bebeği İstanbul'da HDP'nin gerisinde kaldı. Başarı nerede?” ifadeleri MHP'de büyük yankı bulmuştu.

"HAKKIMIZDA DEVLET VERMİŞ FERMANI"

İhracı için düğmeye basıldıktan sonra ise “Hakkımızda Devlet vermiş fermanı, ferman padişahın Ülkücü gönüller bizimdir” diye bir tweet attı ve Dadaloğlu’nun sözlerinin yer aldığı türküyü paylaştı.

“MHP BARAJ ALTI KALABİLİR”

Son olarak erken seçimi değerlendiren, MHP’li Sinan Oğan, “MHP’nin işi zor ama bir o kadar da kolay. MHP ve diğerleri şeklinde bir ayrıştırmayı gerçekleştirirse, 1999’daki sürprizi yakalayabilir. Ama yapamazsa da 2002' deki hezimeti yaşayabilir” dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV