banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

MHP'de kaset depremi..

MHP'nin iki genel başkan yardımcısı görevinden ayrıldı ve adaylıktan çekildi.

27 Nisan 2011 Çarşamba 23:00
MHP'de kaset depremi..
banner304
MHP'de kaset depremi..
MHP'nin iki genel başkan yardımcısı görevinden ayrıldı ve adaylıktan çekildi.
MHP'nin üst düzey yöneticisi iki ismin görüntüleri internete düştü. Her iki MHP'li, gizli kamerayla kaydedilen görüntülerde kadınlarla sohbet ediyor ve iki kadınla öpüşüyor. Bir evde çekilen görüntülerde, siyaset, seçimler ve bazı cinsel içerikli konuşmalar yer alıyor. Bu arada, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
BAHÇELİ'NİN TALİMATIYLA İSTİFA ETTİLER
Kaset skandalının ortaya çıkmasından sonra MHP'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları ile Milletvekilliği Adaylığı ve Genel Başkan Yardımcılığından istifa etmişlerdir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur".

GÖRÜNTÜLERDE NE VARDI?

Görüntülerde yer alan isimlerin ise MHP Adana Milletvekili  ve Aile ve Kadından Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım ve MHP Kırşehir Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu'nun olduğu iddia edilmişti.

Düşmanlar halimize gülüyor

Her iki MHP'li yöneticinin kadınlarla sohbet ettiği ve cinsel içerikli konuşmalar yaptığı görüntülerin sonunda, "Düşmanlar halimize gülüyor. Yazıklar olsun bize başka çıkar yol bırakmayanlara. Derhal istifa etmediğiniz taktirde bundan sonra olacak gelişmelerin tüm sorumluluğu size aittir" deniyordu.

BAHÇELİ NE DEDİ?

Kaset iddiaları sorusunu cevaplayan Bahçeli ise çok kısa bir değerlendirmede bulundu: Kaset siyasetine biz aldırış etmiyoruz.'

 SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu'na ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili olarak, ''Özel hayatın gizliliğini ihlal'' gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Metin Çobanoğlu kimdir?

Metin Çobanoğlu, 14 Ekim 1958'de Kırşehir'de doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Fevkiye. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Orman Bakanlığı'nda Mühendis olarak çalışmaya başladı. Orman Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Türk Tarım Orman Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Kırşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilerek iki dönem bu görevi yürüttü. Türk Belediyeler Birliği Genel Başkan Yardımcılığı, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Türk Delegasyonu'nda bulundu. Çobanoğlu, evli ve 2 çocuk babası.

Recai Yıldırım kimdir?

Recai Yıldırım, 2 Şubat 1950'de Adana'da doğdu. Babasının adı Hasan, annesinin adı Refika'dır. Ziraat Mühendisi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdi. Çiftçilikle uğraştı. 21. Dönem Adana Milletvekili. Yıldırım, evli ve 5 çocuk babasıdır.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: MHPde Kaset Depremi

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV