banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Oktay Öztürk'ten akil insanlara "eşek" benzetmesi

Çözüm sürecine sert eleştirlerinde sınır tanımayan MHP'den kızdıracak bir açıklama daha geldi. MHP'li vekil Oktay Öztürk Akil İnsanlara "mayın eşeği" benzetti.

29 Nisan 2013 Pazartesi 11:06
Oktay Öztürk'ten akil insanlara
banner267
Oktay Öztürk'ten akil insanlara "eşek" benzetmesi
Çözüm sürecine sert eleştirlerinde sınır tanımayan MHP'den kızdıracak bir açıklama daha geldi. MHP'li vekil Oktay Öztürk Akil İnsanlara "mayın eşeği" benzetti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk akil adamları mayın eşeğine benzetti.

Erzurum'da vatandaşlarla bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk Çözüm Süreci'nde iki yönlü bilgi akışını sağlayacak akil adamları konu edindiği konuşmasında sert ifadeler kullandı. Akil insanlar içerisindeki 20 üyenin PKK ve teröristbaşı Öcalan tarafından belirlendiğini söyleyen Öztürk akil adamları "mayın eşeği"ne benzeterek hakaret etti ve akil insanların toplumun önüne atıldığını öne sürdü.

Öztürk, "20 kontenjan PKK'nın, Apo'nun verdiği isimler. Artistleri de bu heyetlere koydular. Toplumumuzun bunlara karşı bir sempatisi var. Onlar bu sempati ile kapıyı açacak, ötekiler zehirlerini kusacaklar. Efendim 'bunlar halkın ne düşündüğünü toplayıp bize rapor edecekler'diyorlar. Arkadaşlar bu zekamızla alay etmek değil midir? Devletin MİT'i var, Emniyet istihbaratı var Genelkurmay istihbaratı var. Hükümet istese toplumun bu konularda ne istediğini 24 saat içerisinde alamaz mı? Bu aşamada tartışmaları önlemek için akil adamları, toplumumuzun önüne attılar, mayın eşeği olarak sürdüler. Evet mayın eşeği bunlar. Cambaz bunlar. Bizi cambaza baktırıyorlar. melanetliklerini işlemeye devam ediyorlar" şeklinde konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV