banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Saffet Sancaklı'nın eşi hayatını kaybetti

Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı hayatını kaybetti. İntihar teşebbüsünde bulunan Sancaklı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

01 Şubat 2017 Çarşamba 11:06
Saffet Sancaklı'nın eşi hayatını kaybetti
banner265
Saffet Sancaklı'nın eşi hayatını kaybetti

Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı hayatını kaybetti. İntihar teşebbüsünde bulunan Sancaklı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Beylikdüzü Tabela

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın intihar girişiminde bulunan eşi Hülya Sancaklı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MHP KOCAELİ İL BAŞKANI AYDIN ÜNLÜ DUYURDU

Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın vefat ettiği haberini MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü Facebook'tan duyurdu.

Açıklamada "MHP Kocaeli milletvekili ve MYK üyemiz Sayın Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Cennet mekanı olsun"
denildi.

Öğretmen Hülya Sancaklı, 14 Ocak'ta intihar girişiminde bulunmuş, yoğun bakıma alınmıştı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Ameliyat sonrası devam eden kritik sürecin, hastanenin Nöroşirurji Kliniği Başkanı Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir ve ekibi tarafından titizlikle takip edildiği kaydedilen açıklamada, "19 gündür yoğun bakımda yaşama tutunma mücadelesi veren Hülya Sancaklı, tüm tıbbi müdahalelere rağmen yaşamsal fonksiyonlarının geri döndürülememesi nedeniyle saat 07.35'te hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." denildi.

SAFFET SANCAKLI: MUCİZE BEKLİYORUZ ALLAH'TAN

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, eşinin intiharının ardından Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada intihar girişiminde bulunan eşi Hülya Sancaklı için dua istemişti.

Sancaklı, "Bu olay çok ağır geldi bana. Allah kimseye vermesin. 6 günü geçtik, 7’nci güne girdik. Allah’ın dualarıyla bugüne kadar geldi, bir mucize bekliyoruz Allah’tan" demişti.

İstanbul’da intihar girişiminde bulunan eşi Hülya Sancaklı’nın yanında bulunan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TBMM Genel Kurulu’nda anayasa değişikliği teklifinin 2’nci turunda 18’inci maddenin oylamasına katılmıştı. Eşinin intihar girişiminde bulunduğunu geçtiğimiz hafta yapılan anayasa değişikliği teklifinin birinci tur görüşmelerinde öğrenen Sancaklı’ya Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı geçmiş olsun dileklerini ilettmişti.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti, CHP ve HDP milletvekilleri Sancaklı’ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

"BİR MUCİZE BEKLİYORUZ ALLAH’TAN, DUALARINIZI BEKLİYORUZ"

Saffet Sancaklı, eşinin durumundan dolayı binlerce telefon aldığını, herkese teşekkür etmek için Meclis’e geldiğini belirterek, "Bu gece Meclis tatile giriyor hepinize teşekkür etmek istedim. Bütün parti
grupları hangi görüşe, hangi dile sahip olursa olsun binlerce telefon aldım. Büyük kısmına cevap veremedim. Hepiniz destek oldunuz. Hepinize teşekkür etmek istedim. Bu olay çok ağır geldi bana. Allah kimseye vermesin. 6 günü geçtik, 7’nci güne girdik. Allah’ın dualarıyla bugüne kadar geldi, bir mucize bekliyoruz Allah’tan. Dua ediyoruz hepinizin de dua etmesini bekliyorum. Sevdikleriniz de dua etsin. Olayı yaşadığımda ne gördüm; büyük Türk milleti feraseti de haysiyeti insanlığı şerefi de yerinde duruyor. Kan anonsu yapıldığında 20 binin üstünde insan yarım saat içinde hastaneye koşup kan vermek için hastaneye girdi. Hiçbiri hangi dinden, gruptan hangisine oy veriyorsun diye sorulmadı. 5 dakika içinde kan stokları doldu. Bir mucize yarattı Allah. Olaydan 15 dakika sonra bütün doktorla oradaydı. Allah’a şükürler olsun şu anda yaşıyor" diye konuşmuştu.

"HİÇBİR PARTİ AYRIMI YAPMADAN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Saffet Sancaklı, kan vermek için hastaneye gelen bir vatandaşla arasında geçen konuşmayı şu şekilde aktarmıştı:

"Kan vermek için gelen insanlar kan yeterli olunca geri döndüler. Hastanede tanımadığım birçok insan ağlıyor. ‘Aşağıda bir arkadaş var. Durmadan ağlıyor seninle görüşmek istiyor’ dediler. Tanımıyorum kendisini. O da beni ilk kez görmüştür herhalde. Bekleme, yeterince kan var dedim. Biliyorum ama ben burada bekliyorum belki bir organa ihtiyaç vardır bütün organlarımı vermeye geldim dedi. Türk milleti böyle bir millet. Bin yıldır kardeşçe yaşadığımız ülkede neden bu noktaya geldik, bir kez daha düşünelim. Ben teşekkür etmeye geldim hepinize. Tek tek arayıp teşekkür edemeyeceğim. Hülya Hanımın durumu stabil devam ediyor. Birkaç saat yaşayamaz denilen hasta 7’nci güne girdi. Ne ileri ne geri gidiyor. İnşallah gözünü açacak. Hiç bir parti ayrımı yapmadan teşekkür ediyorum. Bana destek oldunuz destek olmaya da devam ediyorsunuz."

HÜLYA SANCAKLI KİMDİR?

Hülya Sancaklı kimdir sorusunun yanıtı Türkiye uzun yıllardır biliyor. Hülya Sancaklı eski futbolcu olan, uzun yıllar yeşil sahalarda ve milli takımda top koşturan Saffet Sancaklı'nın eşi.

Hülya Sancaklı, eşinin MHP'den milletvekili olması sonrası siyaset sahnesinde görüntülenmeye başladı ancak hiçbir zaman kameraların önünde bir hayat sürmedi.

Saffet Sancaklı eşinin gönüllü öğretmenlik yaptığını belirtmişti.


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV