banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sarıyer’de MHP seçim bürosu önünde silahlı gerginlik

Sarıyer MHP seçim bürosu önünde silahlı gerginlik yaşandı. Seçim bürosu önüne gelerek havaya ateş açan yüzü maskeli bir grupla polis arasında kovalamaca yaşandı.

20 Nisan 2015 Pazartesi 05:20
Sarıyer’de MHP seçim bürosu önünde silahlı gerginlik
banner229
Sarıyer’de MHP seçim bürosu önünde silahlı gerginlik
Sarıyer MHP seçim bürosu önünde silahlı gerginlik yaşandı. Seçim bürosu önüne gelerek havaya ateş açan yüzü maskeli bir grupla polis arasında kovalamaca yaşandı.


İstanbul Sarıyer'de MHP seçim bürosu önünde gerginlik yaşandı. Yüzleri maskeli bir grubun havaya ateş açması üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI
Milliyetçi Hareket Partisi bugün Armutlu Mahallesi girişi Narin Köprüsü mevkiinde seçim irtibat bürosu açtı. İddiaya göre, öğle saatlerinde araçla irtibat bürosunun önüne gelen kişiler partilileri tehdit etti. Bunun üzerine MHP’liler polise tehdit edildikleri yönünde ihbarda bulundu.

POLİSİN ÖNLEM ALDIĞI
SIRADA BİR KİŞİ HAVAYA ATEŞ AÇTI
İhbar üzerine polis irtibat bürosu önünde önlem aldı. Bu sırada irtibat bürosuna 200 metre kadar yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi ateş açtı. Silahını art arda ateşleyen saldırganın görüntüsü o sırada olay yerinde bulunan habercilerin kameralarına da yansıdı. Bir otomobilin arkasındaki saldıganın silahını havaya kaldırdığı sırada ateşlediği görüldü.

POLİS DE SİLAH KULLANDI
Bu sırada büro önündeki partililer irtibat bürosuna yönelirken, güvenlik önlemi için olay yerinde bulunan bir polisin de karşılık vermek için silah kullandığı, silahını havaya yönelterek ateşlediği görüldü. Saldırgan kaçarak izini kaybettirirken olay sonrası toplanarak ateş edilen yöne gitmek isteyen partililer polis tarafından engellendi. Olay yeri inceleme ekipleri de bölgeye sevkedildi. Ekipler boş kovanları belirleyip delil incelemesi yaptı. Mahallede polisin önlemiri artırdı.

MHP’li Karataş’tan Silahlı Saldırıya İlişkin Açıklama

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Sarıyer'deki Seçim İrtibat Bürosu önünde yaşanan gerginliğe ilişkin yazılı açıklama yaptı. Karataş, "Terörü meslek edinmiş mihrakların tahrik ve tacizleri gayesine ulaşamayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi sokakta değil sandıkta olacaktır” dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, "Türkiye tarihin en önemli seçimine hızla giderken huzursuzluk çıkarmaya çalışan karanlık odaklar boş durmamaktadır. Özellikle seçimin güvenliğini sabote etmeyi amaçlamış terör örgütleri provokasyona yatırım yaparak karışıklığı ve kaosu tırmandırmak emelindedirler. Kan ve terör lobisi milliyetçi ülkücü hareketi hedef alarak
Türkiye'yi ve özelde İstanbul'u gerilim ve husumete mahkum etmeyi planlamaktadır” dedi.

Soğukkanlılığın ve sağduyunun muhafaza edileceğini belirten Karataş, "Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul'da soğukkanlılığını ve sağduyusunu her şartta muhafaza edecektir. Hiçbir saldırı sataşma ve kışkırtma yürüyüşümüzü bozamayacaktır. Sarıyer'de partimizi ve dava arkadaşlarımızı hedef alan hain saldırının herhangi bir sonuç doğurması da mümkün değildir. Terörü meslek edinmiş mihrakların tahrik ve tacizleri gayesine ulaşamayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi sokakta değil sandıkta olacaktır” ifadelerini kullandı.

Karataş, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Şunu da herkes anlamadır ki sabrımızı test etmeye kimse cüret etmemelidir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin her oyunu bozmaya gücü yetecektir. Metanetimizi koruyarak kavga ve karmaşa planlayan çevrelere azami uyanıklılık göstererek her tuzağı aşacak her tezgahı faillerinin başına demokratik vasıtalarla geçireceğiz.”

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV