banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Siyaset, Askeri ve iş dünyası düzleminde sohbet…

Em.Kur. Jan.Albay , eski sağlık bakanlığı müsteşarı, içişleri baş danışmanlarından Ahmet Yıldırım ile MS Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı’yı koyu bir sohbette yakaladık.

21 Nisan 2016 Perşembe 12:15
Siyaset, Askeri ve iş dünyası düzleminde sohbet…
banner322
Siyaset, Askeri ve iş dünyası düzleminde sohbet…

Em.Kur. Jan.Albay , eski sağlık bakanlığı müsteşarı, içişleri baş danışmanlarından Ahmet Yıldırım ile MS Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı’yı koyu bir sohbette yakaladık.

Reklam

Sayın Yıldırım,  topyekün mücadelenin gereğinden  ve inanç birlikteliğinden bahsetti. 70 Yıllık ömrünün 50 yılını mücadele ile geçirdiğini anlatıyordu.  Nefes aldığı müddetçe de memleketin dirliği,vatanın birliği noktasında ömür harcamaya ve mücadeleye  devam edeceğinden bahsetti. Küresel güçlerin memleketimizdeki emel,niyet ve hedeflerinden bahsetti. Millet olarak çok uyanık olmamızı ve yerinde analiz yapmamızın gereğinden bahsetti.

Ahmet Yıldırım Güneydoğu’da katılmış olduğu operasyonlardan heyecanla bahsetti.
İşte bu siyaset,işadamı ve bürokrat arası sohbetin içinden işadamı Mehmet Sarı’ya da birkaç soru sorunca ; sayın Sarı bakın bu konuda neler söyledi..

Dijital Baskı

Milliyetçi Hareket Partisi 25 ve26. Dönem Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, Öncelikle Liderimiz Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in ''Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin..'' sözüyle değerli hemşerilerimi selamlamak istiyorum. 
       Son günlerde ülkemizin belli bölgelerinde oynanan oyunlar ve Ortadoğu’da kurulmak istenen ''uydu ülke projesi'', bu planları engelleyecek ülkücüler üzerinde daha titiz bir çalışma ile gündeme getirilmeye çalışılıyor. Bu konuya has yine Başbuğumuzun bir sözünü hatırlatmakta yarar görüyorum; “Emirlere mutlak itaat lâzımdır. Laubali, gevşek, disiplinsiz, metotsuz kimselerle dâvamız yürümez”dedi. Her şeyde örnek olmak lâzımdır diyen Sarı şunları kaydetti: “İşte bu konularda biz ülkücüler, soğukkanlı olmakla birlikte çok hassas ve dikkatli olmamız gerekiyor. Birçok farklı görüşteki siyasilerimizin dediği gibi, ”Ülkücüler bu ülkenin teminatıdır”.. Öncelikle şunu belirtmekte büyük yarar görüyorum, birbirimizi kıracak, geçmişte omuz omuza verdiğimiz mücadeleye zarar verecek, rahmetli başbuğumuz ve dava  uğruna şehit olmuş  ülkücülerimizin  kemiklerini sızlatacak söylevlerden kaçınmalıyız. Bizim için siyaset  sadece bir araçtır. Amacımız vatan ve milletin  birlik beraberliğidir. Hedefimiz  büyük Türk Devleti’ni cihana hakim kılmaktır.  Bunu başarmanın yolunda  bu uğurda  mücadele veren tüm ülkücülerin  el ele, gönül gönüle vererek  üç hilalin gölgesinde görevimizi tamamlamaktır. Ayrı olmak, küs olmak, birbirinin başarısını perdelemek ülkücü iradeyle asla bağdaşmaz.  Bizler sadece cenazelerde değil, her zaman saf saf  bu ülke meselelerinde omuz omuza  mücadele vermeliyiz.  Aramızda gelişen ufak tartışmalar tıpkı her ailede oluşan ve 24 saat sürmeyen kırgınlıklar gibi olmalı. Güne yeniden selam ile başlayıp mücadelemiz kaldığı yerden devam etmeli.

BMW Servisi

Öncelikle şu hususa dikkat çekmenizi istirham ediyorum; Siyaset toplumun aynasıdır. Hepimizin evinde ayna vardır. Önce aynaya bakalım ve topluma nasıl yansıdığımızın farkına varalım. Unutmayalım ki, bu dava buralara büyük mücadeleler sonucu geldi. Bu dava uğruna binler şehit verildi. Bu dava uğruna  ne işkenceler çeken ağabeylerimiz oldu.  Zor kazanılan bu değeri  ucuz sözlere ve davranışlara kurban etmeyelim.  Bir kez daha tüm ülkücü ve vatansever  dava arkadaşlarımızdan birlik ve beraberliğimizden yana açıklama ve davranışlarda bulunmalarını istirham ediyorum. Ülkücü iradenin birleştiği tek çatı Milliyetçi Hareket Partisi ve Üç Hilal’in gölgesidir. Ülkücü irade asla bireysel söylemlerle farklı yönlere çekilemez.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV