banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Terörle AK Parti'yi İktidardan İndirmeye Çalışıyorlar'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, bazı odakların terörle AK Parti'nin iktidar yürüyüşüne engel olmaya çalıştığını iddia etti!

07 Mayıs 2011 Cumartesi 20:40
Terörle AK Parti'yi İktidardan İndirmeye Çalışıyorlar'
banner265
Terörle AK Parti'yi İktidardan İndirmeye Çalışıyorlar'
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, bazı odakların terörle AK Parti'nin iktidar yürüyüşüne engel olmaya çalıştığını iddia etti!
AÇILIŞA HAKAN ŞÜKÜR DESTEĞİ

Babuşcu, "AK Parti'yi iktidardan alaşağı edebilmek için anlaşmadıkları hiçbir karanlık odak kalmadı. Nihayetinde terörden medet umarak, AK Parti'yi aşağıya indirmeye çalıştılar." dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, Bağcılar’da seçim irtibat ofisi açtı. Açılışa; AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul milletvekilleri ve 3. Bölge Milletvekili Adayı Hakan Şükür katıldı.

Tokat derneklerinden gelen çok sayıda vatandaş irtibat bürosunun önünü doldurdu. Miting alanını andıran açılışta vatandaşlar Hakan Şükür’e yoğun ilgi gösterdi. Sanatçıların sahne aldığı açılışta, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında adını duyuran Bilal Göregen de mini bir konser verdi.

Konserin ardından konuşan Aziz Babuşcu, AK Parti ailesinin her ferdinin 2023 hedefine odaklandığını söyledi.

8,5 yıllık iktidar döneminde önemli işler yaptıklarını söyleyen Babuşcu, “Bizim neler yaptığımızı neler yapacağımızın teminatı olan milletimiz, birilerinin boş vaatlerine kanmıyor. Bu ülkede bu güne kadar kimin ne yaptığını, kimin de boş vaatler peşinde koştuğunu çok iyi biliyor. AK Parti'yi iktidardan alaşağı edebilmek için anlaşmadıkları hiçbir karanlık odak kalmadı. Nihayetinde terörden medet umarak, AK Parti'yi aşağıya indirmeye çalıştılar. En son bir polisimizin şehit olduğu hain olayda bunu gösterdi. Ama onların bilmediği bir şey var; bizler ölümden korkmuyoruz. Bizi terörle, bizi baskıyla karanlık hesaplarla yolumuzdan alıkoyacak bir güç yok. Çünkü biz milletle beraber yürüyoruz.” dedi.

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, önümüzde seçimler sonrasında yeni bir anayasa ile toplumdaki ayrışmaların yok edileceğini söyledi.

Dünyanın en büyük 10 ekonomisine girme hedefleri bulunduğunu aktaran Karaca, “İçeride sağlık, eğitim ve adalet başta olmak üzere devrim gibi iyileşmeler yapıldı. Ak Parti camiası olarak istikrar sürsün Türkiye büyüsün istiyoruz. Bu amaçla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV