banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Üretim ve paylaşımda adalet zamanı

İşçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emeği, alın terini ve helal kazancı yücelten, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışı benimsiyoruz” dedi.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00
Üretim ve paylaşımda adalet zamanı
banner299
Üretim ve paylaşımda adalet zamanı

İşçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emeği, alın terini ve helal kazancı yücelten, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışı benimsiyoruz” dedi.

Beylikdüzü Tabela

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne devletin zirvesinden önemli mesajlar geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle özel bir mesaj yayımladı. "Ülkemizin büyümesinde önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum" diyen Erdoğan, "Emeği, alın terini ve helal kazancı yücelten, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın temsilcileri olarak, ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğine yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarına, çalışma şartlarının iyileştirilmesine, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarına büyük önem veriyoruz" şeklinde konuştu. Başbakan Binali Yıldırım ise çalışma hayatındaki sorunların diyalog ve işbirliği içinde çözüme kavuşmasıyla Türkiye'deki demokratik güven ve istikrar ortamının daha da güçleneceğine inandığını bildirdi. Yıldırım, 1 Mayıs'ın bütün dünyada kutlanırken aynı zamanda çalışma hayatında yaşanan sorunların çözümüne ilişkin görüşlerin tartışılmasına zemin hazırladığını vurguladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da özel bir mesaj yayımlayarak, "Emekçimizin alnındaki ter kurumadan hakkını alması için çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle özel birer mesaj yayımladı.

MÜREFFEH TOPLUM HEDEFİ
1 Mayıs'a yönelik iş dünyasından da mesjlar geldi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, işçi ve işverenin birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki asli unsur olduğunu belirtirken, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ise "Emeğin istisnasız karşılık bulması müreffeh bir toplumun temelidir" dedi.


tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV