banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Yedek vekillik bize uygun değil cinayet işletir!

MHP ile AKP arasında sürdürülen anayasa değişikliğine ilişkin görüşmelerde ‘’Yedek milletvekilliği’’ de gündeme geldi.

07 Aralık 2016 Çarşamba 07:20
Yedek vekillik bize uygun değil cinayet işletir!
banner265
Yedek vekillik bize uygun değil cinayet işletir!

MHP ile AKP arasında sürdürülen anayasa değişikliğine ilişkin görüşmelerde ‘’Yedek milletvekilliği’’ de gündeme geldi.

Beylikdüzü Klima Servisi

Buna göre; asil milletvekillerinin ölüm ya da başka bir nedenden dolayı vekilliğinin düşmesi durumunda, seçimde aldığı oya göre belirlenecek yedek vekil bu göreve getirilecek. Anayasa değişikliği milletvekilinin bakan olması durumunda vekilliğinin düşmesini de öngörüyor. Bu durum da bakan olan vekilin yerine yedek vekil gelecek ve TBMM'de boşalma olmayacak. Ara seçime gidilmesi de gerekmeyecek.

“REJİM TARTIŞILARAK SULANDIRILIYOR”

CHP Mersin Milletvekili ve eski bakan Fikri Sağlar, yedek vekilliğin Türkiye'ye uygun bir sistem olmadığını belirtti. Sağlar, “Cinayetlere, şüpheli trafik kazalarına bile neden olur. Yedek vekil, asili tehditle saf dışı bırakır. Bakan yardımcılığı gibi yedek vekillik diye yeni koltuklar icat ediliyor. Gündem değiştirilmeye çalışılıyor. Parlamenter demokratik sistem güçlendirileceğine, rejim tartışılıp sulandırılıyor” dedi. Meclis Araştırma Başkanlığı, yedek vekillik sistemini araştırdı. Aralarında Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Danimarka, Fransa, Hollanda, İspanya, İsveç ve Yunanistan'ın da bulunduğu 21 ülkede yedek milletvekilliği sistemi bulunuyor.



beylikdüzü gnl tabela


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV