banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

3 yıldız 3 taviz

Sarı-lacivertli yönetim, bu yıl kontratı bitecek olan Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'e yeni teklif yapma hazırlığında.

03 Ocak 2016 Pazar 08:33
3 yıldız 3 taviz
banner291
3 yıldız 3 taviz

Sarı-lacivertli yönetim, bu yıl kontratı bitecek olan Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'e yeni teklif yapma hazırlığında.

Fenerbahçe yıllardır uyguladığı 'sezon bitmeden sözleşme görüşmesi yok' prensibini bu yıl bir istisna yaparak bozacağa benziyor. Başkan Aziz Yıldırım ve sarılacivertli yöneticilerin sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin için önümüzdeki dönemde bir teklif sunabilecekleri öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin, üç oyuncunun da Euro 2016'ya gitme ihtimalinin çok yüksek olmasını göz önünde bulundurarak böyle bir karar alabileceği belirtildi. Gerek lig bitimiyle Milli Takım toplanması arasında fazla süre bulunmaması, gerekse oyuncuların turnuvada piyasa yapma ihtimali nedeniyle böyle bir uygulamaya gidileceği gelen haberler arasında.

KİM NE KADAR KAZANIYOR?

GÖKHAN GÖNÜL: Volkan Demirel'den sonra takımın en eskisi. 2007'den bu yana takımda. 31 Mayıs 2016'da sona erecek sözleşmesine göre yılda 1 milyon 710 bin Euro garanti para, 765 bin Euro'yu aşmayacak bir maç başı toplam ücretle oynuyor. Toplam kazancı 2 milyon 475 bin Euro.

MEHMET TOPAL: Hem Milli Takım'ın hem Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi. 2012'de imza attığı 4 yıllık sözleşmeye göre yıllık 2 milyon 50 bin Euro garanti para, 10 bin Euro maç başı kazanıyor. Toplam kazancı ortalama maç sayısına göre 2.4 ila 2.5 milyon Euro arasında değişiyor.

CANER ERKİN: 2010'da Aykut Kocaman tarafından kadroya katıldı. 2014'te yenilediği kontratıyla takımdaki yerli millilerin maaş ortalamasına ulaştı. Gökhan Gönül ile eşit sözleşme şartları Caner'e de verildi. Böylece Avrupa'dan gelen teklifleri reddederek F.Bahçe'de kaldı.





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV