banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Alanyaspor 1-4 Fenerbahçe (Maçın geniş özeti)

Fenerabahçe Alanyaspor deplasmanından kayıpsız döndü. Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor'un konuğu olan Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi öncesi mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçtan 4-1'lik skorla ayrılmayı başardı.

18 Eylül 2017 Pazartesi 02:59
Alanyaspor 1-4 Fenerbahçe (Maçın geniş özeti)
banner322
Alanyaspor 1-4 Fenerbahçe (Maçın geniş özeti)

Fenerabahçe Alanyaspor deplasmanından kayıpsız döndü. Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor'un konuğu olan Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi öncesi mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçtan 4-1'lik skorla ayrılmayı başardı. Fenerbahçe'nin golleri yeni transferler Jansenn, Valbuena (2) ve Giuliano'nun ayağından gelirken, ev sahibi Alanyaspor'un tek golünü ise Emre Akbaba kaydetti. İşte Zorlu Alanyaspor-Fenerbahçe maçının geniş özeti ve tüm ayrıntıları...

Beylikdüzü Tabela


Fenerbahçe Alanyaspor maçı nefes kesti. Süper Lig'de sezona istediği gibi başlayamayan ve ilk 4 haftada sadece tek galibiyet alan Fenerbahçe, zorlu Alanyaspor değlasmanından 4-1'lik skorla 3 puanla ayrılmayı başardı. Fenerbahçe'nin golleri yeni transferler Jansenn, Valbuena (2) ve Giuliano'nun ayağından gelirken, ev sahibi Alanyaspor'un tek golünü ise Emre Akbaba kaydetti.  Beşiktaş derbisi öncesi moral bulan Fenerbaheçe bu galibiyetle puanını 8'e çıkarırken, Alanyaspor ise 4 puanda kaldı. İşte Zorlu Alanyaspor-Fenerbahçe maçının geniş özeti ve tüm ayrıntıları...

ALANYASPOR-FENERBAHÇE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE TÜM AYRINTILARI

Stat: Bahçeşehir Okulları
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar
Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Gassama, Tzavellas, Birol Parlak, Berkan Emir, Efecan Karaca, Taha Yalçıner, Mbilla, Emre Akbaba, Junior Fernandes, Vagner Love
Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neto, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Ozan Tufan, Dirar (Dk. 32 Mehmet Ekici), Giuliano, Valbuena, Janssen
Goller: Dk. 16 Janssen, Dk. 45+2 Valbuena, Dk. 60 Giuliano Dk. 90+5 Valbuena (Fenerbahçe), Dk. 42 Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 27 Neto, Dk. 45 De Souza (Fenerbahçe)

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI


Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısı, konuk ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

14. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında, Isla'nın sağ kanattan pasında ceza sahasında topla buluşan Janssen, topukla Giuliano'ya pas verdi. Giuliano'nun şutunda, top kalenin üstünden auta çıktı.

16. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Sağ taraftan köşe vuruşu kazanan sarı-lacivertlilerde Valbuena, topu arka direğe ortaladı. De Souza'nın kafayla indirdiği meşin yuvarlakla altıpas içinde buluşan Janssen, takımını öne geçiren golü kaydetti: 0-1

34. dakikada konuk ekip ikinci gole yaklaştı. Aytemiz Alanyaspor yarı alanında topla buluşan Valbuena, ceza sahasına yönelip şutunu çekti. Kaleci Haydar Yılmaz, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

36. dakikada Fenerbahçe'nin kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Valbuena, şutunu çekti. Kaleci Haydar Yılmaz, meşin yuvarlağı kontrol etti.

42. dakikada ev sahibi ekip, skorda eşitliği sağladı. Bu dakikada Vagner Love'ın pasında ceza sahasında topu kontrol eden Emre Akbaba, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1 

45+2. dakikada Fenerbahçe yeniden öne geçti. Sağ kanattan Isla'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Valbuena, sağ çaprazdan yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-2

Karşılaşmanın ilk yarısı, Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARI

46' Mücadelenin ikinci yarısına başlayan taraf Fenerbahçe oldu.

GOL - 60' Janssen'e ceza sahasında yapılan faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Vuruşu kullanmak üzere topun başına geçen Giuliano, farkı 2'ye çıkaran isim oldu.

72' Maç boyunca sağ kanadı etkili bir şekilde kullanan Fenerbahçe, yine bu bölgeden atağını geliştirdi. Isla'nın ortasında arka direkte topu kontrol eden Janssen, önemli bir fırsat olmasına karşın kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.

73' Alanyaspor, karşılaşmadaki en tehlikeli atağını bu dakikada yakaladı. Vagner Love'la yaptığı ver-kaç sonucu ceza sahasına giren Efecan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı. Top direğin yanından auta gitti.

78' 32. dakikada Dirar'ın yerine oyuna dahil olan Mehmet Ekici, toplam 45 dakika sahada kaldıktan sonra Alper Potuk değişikliğiyle sahadan çıktı.

90' Valbuena kendinin ikinci takımının 4. gölünü kaydetti ve karşılaşma 4-1'lik skorla tamamlandı.

MAÇTAN NOTLAR

KOCAMAN'DAN 4 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig’in 4. haftasındaki Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspor karşısında dört değişiklik yaptı.

Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kocaman, geçen hafta Medipol Başakşehir’e 3-2 yenildikleri müsabakanın kadrosuna göre biri zorunlu dört değişikliğe gitti.

Sarı-lacivertlilerde, kalede kaptan Volkan Demirel’in yerine Carlos Kameni forma giydi. Kameni, bu sezon Süper Lig’de ilk kez görev yaparken, Volkan da ilk defa yedekler arasında yer aldı.

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Martin Skrtel’in yerine stoperde Roman Neustaedter forma giydi. Kocaman, hücum bölgesinde de değişikliğe giderek Roberto Soldado’nun yerine Vincent Janssen’e görev verdi.

Aykut Kocaman, savunma hattının solunda ise İsmail Köybaşı’nın yerine Hasan Ali Kaldırım’ı görevlendirdi.

Fenerbahçe’de Skrtel’in yanı sıra Mehmet Topal da sakatlığı nedeniyle Alanya’ya getirilmedi.

Öte yandan, sarı-lacivertlilerde sakatlıkları geçen Mehmet Ekici ve Jose Fernandao, bu sezon ilk kez resmi bir maçın kadrosuna dahil edildi.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic ise geçen hafta Atiker Konyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettikleri maçın ilk 11’ini Fenerbahçe karşısında da sahaya sürdü.

MAÇA BÜYÜK İLGİ

Alanyaspor taraftarı, Fenerbahçe maçında takımını yalnız bırakmadı.Tribünlerin büyük bölümünü dolduran turuncu-yeşilli taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Az sayıda Fenerbahçe taraftarı da tribündeki yerlerini alarak takımlarını Alanya deplasmanında destekledi.

Aytemiz Alanyasporlu oyuncular, zabıta teşkilatının 191. kuruluş yılı dolayısıyla "191 yaşında hala aynı aşkla milletimizin hizmetindeyiz" yazılı pankartla sahaya çıktı.

Karşılaşmadan önce, hafta içinde hayatını kaybeden Fenerbahçe Kulübünün asbaşkanlarından Hakan Dinçay için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV