banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Ali Koç 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığı'nı bıraktığını açıkladı

Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği'nin 25. yıl kutlamaları balosunda konuşma yaptı.

22 Eylül 2017 Cuma 00:42
Ali Koç 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığı'nı bıraktığını açıkladı
banner291
Ali Koç 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığı'nı bıraktığını açıkladı

Beylikdüzü Tabela


Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği'nin 25. yıl kutlamaları balosunda konuşma yaptı. Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığı'nı bıraktığını ve Fenerbahçe başkan adaylığı için resmen çalışmalara başladığını açıkladı.
Ali Koç 2018 yılı Fenerbahçe olağan seçimlerini gözeterek, 1907 Fenebahçe Derneği Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

1907 Derneğinin 25. yılı kutlamaları Four Seasons'da düzenlendi. Ali Koç, 1907 Derneği başkanlığından ayrıldı ve Fenerbahçe başkan adaylığı için resmen çalışmalara başladığını açıkladı.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle;

Stadımızda Fenerbahçe'nin teri, öz kaynakları var. Bugün geldiğimiz noktada, bizim dışımızda sadece Beşiktaş kendi stadını yaptı.Galatasaray'ı 2-1 yendiğimiz ilk maçta oradaydım. Stadı çok beğendim.1907 kültürü, karşılık beklemeden kulübüne hizmet etme kültürüdür. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin tüm mal varlığı Fenerbahçe Spor Kulübü'ne aittir, keza kalplerimizde öyle.  Aziz Yıldırım ve yönetimleri kulübümüz adına projeler üretmek adına olanak sağladığı için her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. 

'GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR'

Fenerbahçe umuttur. Umuyorum ki futbol takımımız şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu gösterecektir. Tribün desteğini sezon sonuna kadar hep beraber vermeliyiz. Göreceksiniz ki, güzel günler bizi bekliyor.

ALİ KOÇ RESMEN ADAY

13 yıldır gururla sürdürdüğüm, 1907 Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılma kararımı sizlere duyurmak istiyorum. Sebebi, Mayıs 2018'deki Fenerbahçe seçimi. Derneğin, Fenerbahçe siyasetine karışmasının doğru değil. Hepimizin ortak tutkusu Fenerbahçe için yapacağımız çok şey var. Seçim sürecinin daha şeffaf olması sebebiyle karar aldım. Sizlerden bir ricam var, lütfen benden duymadan hiçbir habere inanmayın. Zorlu bir süreç olacak. Sosyal medyada bana sahip çıkan, destek veren tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreç olacak. Sosyal medyada bana sahip çıkan, destek veren tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV