banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a mesaj

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali şen gündeme ilişkin açıkalmalarda bulundu. Şen, 1996 şampiyonluğunun ardından takımın iki yıldızı Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ı kadro dışı bıraktığı için pişman olduğunu belirtirken, Aziz Yıldırım'a da mesaj gönderdi.

24 Nisan 2015 Cuma 05:50
Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a mesaj
banner263
Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a mesaj
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali şen gündeme ilişkin açıkalmalarda bulundu. Şen, 1996 şampiyonluğunun ardından takımın iki yıldızı Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ı kadro dışı bıraktığı için pişman olduğunu belirtirken, Aziz Yıldırım'a da mesaj gönderdi.

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen suskunluğunu bozdu ve TRT Spor'da yayınlanan "Futbol VIP" programına çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Ali Şen'in çok konuşulacak açıklamaları;

'BU DÜNYA AZİZ YILDIRIM'A KALMAZ!'

Aziz Yıldırım'ı seviyor musunuz?

Aziz Yıldırım'ı seviyor muyum? Fenerbahçe kulübünün başkanı. Benim kulübümün başkanı. İnsan olarak bilmiyorum. Aziz Yıldırım ile dostluğum yok. Aziz Yıldırım benim arkadaşım da değil dostum da değil. Aziz Yıldırım tuhaf insan. Aziz Yıldırım'ı başarılı buluyorum. 'Benden daha iyi başkanlık yaptı' diyen de benim. Çok büyük işler yaptı. Aziz Yıldırım'ın yaptıklarının tümünü onaylamam mümkün değil. Hele vefasızlığına 'Sıfır' not. Aziz Yıldırım'ın beğenmediğim, öfkelendiğim bir sürü icraatı var. Bu dünya Sultan Süleyman'a kalmamış Aziz Yıldırım'a hiç kalmaz.

'OĞUZ VE AYKUT'A YANLIŞ YAPTIM. ŞIK OLMADI!'

Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ı neden gönderdiniz?

Çeşitli sebepler var ama şık olmadı.Bana gönder diyen de olmadı.

Pişman mısınız?

Pişman? Olmasaydı daha iyiydi. Göndermeseydik daha iyiydi.

Pişmansınız!

Yani. Oğuz ve Aykut benim kalemim. Oğuz Fenerbahçe'de başkanlık yapacak bir isim. Aykut da öyle. Kimse mükemmel değil.

Oğuz ve Aykut ile bir araya gelip konuştunuz mu?

Geldik geçen sene konuştuk. Muhasebe! İkisine de yanlış yaptığımı söyledim. Kusura bakmayın dedim.

Ne dediler?

Oğuz televizyona çıktı. Beni gönderen Ali Şen'dir. Kendisine hiç öfke duymadım dedi sağolsun. Olması şık olmadı. Hele benim o tarz futbolcuları. Ben iyi baba iyi eş iyi insan isterim sonra futbolculuk ikisi de bu kriterlere uyuyordu. Benim de yanlışlarım oldu tabi.

'BU BİR TERÖR SALDIRISIDIR TRABZON İLE ALAKASI YOK!'

Fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı düzenlendi?

Çok üzüntülü olduğumu söyleyeyim. Fenerbahçe şampiyon olmaz ise Trabzonspor şampiyon olsun diyen bir Fenerbahçe eski başkanıyım ben.
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gerginlik sizin zamanınızda mı başladı?
Hayır. Ne zaman başladı bilmiyorum ama hep vardı. Bir gerçek var. Trabzon'da Galatasaraylı çoktur Rize'de Fenerbahçeliler.
Fenerbahçe yönetimi süreci doğru yönetti. Fenerbahçe yönetimi kimseyi tehtid etmedi. Bu saldırı bir fanatizm değil. Bu saldırının Trabzonspor ile alakası yok. Bu bir terör saldırısı. Bu her yerde olabilirdi. Bir faciayı tertiplemişler Allah müsade etmedi. Fenerbahçe yönetimi 'Failler bulunana kadar oynamak istemiyoruz' dedi. Bu tepkiye herkes destek oldu. Bu destek sonucu Fenerbahçe yönetimi oynamaya karar verdi. Bu süreci iyi yönettiler tebrik ediyorum onları.

'DIEGO İLE ASLA DEVAM EDİLMEMELİ!'

Türk futbolunun en büyük sorunu mali konular. Koca Beşiktaş'a haciz geldi. Yeni yönetimler eski yönetimlerin devamıdır. O borç benim diyemezsiniz. Biz hiç demedik. Fenerbahçe'de de borç var. Fenerbahçe'nin bankalara borçlanması Aziz Yıldırm ile başladı. Yönetimde bir sürü ünlü iş adamı var. Ellerini cebine atacaklardı ve Fenerbahçe'yi bankalara borçlandırmayacaklardı. Fenerbahçe ilk kez bir oyuncunun alacakları nedeni ile gündeme geldi. Bizim zamanımızda hiç oldu mu? Mukavele şartları yerine getirilmeyen bir oyuncu hakkını istiyor. Futbolcu haklı. Haksızlık şudur; Fenerbahçe'de hiçbir futbolcunun parası kalmaz. Diego parasını almadı diye TFF'ye başvurdu. Bu asla yakışmadı. Diego'ya yakışmadı. Büyük umutlarla transfer edildi. Aziz Yıldırım'a saygısızlık yaptı Diego. Yöneticiler sabırlı çıktı. Ben çok sinirlenirdim. Diego ile asla devam etmezdim. Hemen satardım. Aziz Yıldırım da devam etmez Diego ile.

'ŞAMPİYONLUK KAÇARSA AZİZ YILDIRIM TRİBÜN TEPKİSİNE SİNİRLENMESİN!'

Ersun Yanal'ın gidişi İsmail Kartal'ın gelişini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Aziz Yıldırım açık açık söyledi. 'Fenerbahçe'yi şampiyon yapan teknik direktörler başka takımlarda başarılı olamadılar. Fenerbahçe başarılı olduğu için o teknik adamlar başarılı oldular' dedi. 70 futbolcu biraraya gelmiş Samandıra'ya geçmiş olsun ziyaretine gitmek istemiş. Aziz Yıldırım 'Listeyi bana gönderin isimleri seçicem demiş' Ayıp etmiş. Fenerbahçe'yi büyük yapan o futbolcular. O futbolcular olmasaydı Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye başkan olmazdı. Aziz Yıldırım'ın tavrı bu. Sezon başında Ersun'u gönderdi İsmail Kartal'ı getirdi. 'Şampiyon olursak başarı İsmail Kartal'ın olmazsak başarısızlık benim' dedi. Şampiyon olamazsak tribünler tepki gösterince Aziz Yıldırım kızmasın. Kızmaya da hakkı yok. Takımı madem sen şampiyon yapıyorsun yap alkışlayalım. Eğer yapamazsan kongre var. Genel kurul üyeleri ne derse o olur.

İsmail Kartal'ı başarılı buluyor musunuz?

İsmail Kartal'ı Fenerbahçe'ye ben getirdim. İsmail Kartal'dan daha iyi sezonlarımız da var kötüleri de. İsmail Kartal başarısız değil. Daha iyi olur muydu? Hiç yenilmese daha iyi olurdu.

'HATIR ŞİKESİ HEP VAR!'

Türk futbolunda şike var mı?

Türk futbolunda şike olduğuna inanmıyorum ama hatır şikesi hep var.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV