banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Antalyaspor'da yıldız transfer krizi

Antalyaspor Kulübü Derneği üyesi ve anonim şirketi hissedarı 30 kişilik grup düzenlediği basın açıklamasında, Ronaldinho ile Eto'o'nun maliyetinin yüksek olması nedeniyle transfer görüşmelerine tepki gösterdi.

18 Haziran 2015 Perşembe 20:17
Antalyaspor'da yıldız transfer krizi
banner311
Antalyaspor'da yıldız transfer krizi
Antalyaspor Kulübü Derneği üyesi ve anonim şirketi hissedarı 30 kişilik grup düzenlediği basın açıklamasında, Ronaldinho ile Eto'o'nun maliyetinin yüksek olması nedeniyle transfer görüşmelerine tepki gösterdi. Başkan Gültekin Gencer'in 2 yıllık görev sürecindeki yönetimini eleştiren grup üyeleri, seçimli genel kurul talep etti.

Antalyaspor Kulübü Derneği üyesi ve anonim şirketi hissedarlarından oluşan bir grup, Hasan Subaşı Tesisi önünde basın toplantısı düzenledi. Tesisin giriş kapısında bir araya gelen yaklaşık 30 kişilik grup adına açıklamayı Recep Güler yaptı. Antalyaspor yönetimini eleştiren Güler, kulüp başkanı Gültekin Gencer'in görev yaptığı 2 yıllık süreçte kulübün mali, sportif ve kurumsallaşma alanında kara günler yaşadığını dile getirdi. Son iki yılda 6 teknik direktör değişikliği ve futbolcu transferinin fazlalığı konusunda Gencer'e tepki gösteren Güler, 3 Temmuz'da yapılacak mali genel kurulun seçimli hale getirilmesini istedi.

MANDIRALI'YA 500 BİN ŞAMPİYONLUK PRİMİ İDDİASI

Güler açıklamasında, kulüp başkanı Gencer'e şu soruları yöneltti:

"2 yıl boyunca yönetim listelerinde bulunan yöneticiler hangi sebeple yönetimden ayrılmıştır. 2 yıldır 6 teknik direktör hangi kriterlerle Antalyaspor'da çalışmış ve gönderilmiştir. Hami Mandıralı'ya 500 bin lira şampiyonluk primi verileceği doğru mudur? 2 yıldır futbolcu transferlerinin maliyeti nedir?"

KESİNLİKLE KARŞIYIZ

Antalyaspor yönetiminin Ronaldinho ve Eto'o başta olmak üzere transfer görüşmelerine de değinen Güler, "Antalyaspor'da yapılan flaş transfer görüşmeleri tamamen gündem değiştirmek içindir. Bu görüşmelerin Antalyasporumuzun geleceğine zarar verecek görüşmeler olduğu aşikardır. Bu görüşmelere kesinlikle karşıyız. Kulübü daha fazla bataklığa sürüklemeden, geleceğini karartmadan 3 Temmuz'da yapılacak genel kurulu seçimli hale getirmesini Antalyasporlular olarak talep etmekteyiz. Eğer bir pasta varsa o pastanın üstünde çilek çok güzel görünür. Senin pastan yok, alt takımın yok. Eğer 'Eto'o ve Ronaldinho gelecek' diye stada insanlar gelecekse, gelmesin Antalyaspor aşkı ile doldursunlar. İyi bir düzen kurulursa biz baş tacı yaparız" diye konuştu.

AYRANI YOK İÇMEYE

Süleyman Turan ise transfer edilmesi düşünülen futbolcuların maliyeti konusunda yönetimi eleştirdi. Turan, "Amiyane tabir var. Ayranı yok içmeye tahtırevan ile gider... Devamını siz tamamlayın. Gündem değiştirmek bu. Eto'o gelse ne olur, 34 yaşında. O kadar para, sponsor varsa, borçlar temizlensin" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV