banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Arda girdi Messi çıktı ortalık karıştı!

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin Athletic Bilbao maçının ilk yarısı sonunda Messi'yi çıkarıp Arda Turan'ı alması İspanya'da gündem oldu.

18 Ocak 2016 Pazartesi 11:34
Arda girdi Messi çıktı ortalık karıştı!
banner267
Arda girdi Messi çıktı ortalık karıştı!
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin Athletic Bilbao maçının ilk yarısı sonunda Messi'yi çıkarıp Arda Turan'ı alması İspanya'da gündem oldu.

Barcelona'nın ligde Athletic Bilbao ile oynadığı maçta Messi'nin oyundan alınması İspanya'da gündem oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına çıkarken yerini milli oyuncumuz Arda Turan'a bırakan Lionel Messi, yedek kulübesine oturmak yerine soyunma odasında kalmayı tercih etti. Messi'nin bu tavrı bir anda İspanyolların gündemine otururken Katalan basını verdiği bilgide, hafta içi oynanacak Kral Kupası maçı için Messi'nin dinlendirilimek üzere oyundan alındığını yazdı.

beylikdüzü tabela reklam


Öte yandan bazı Katalan kaynakları da Messi'nin arka baldırında hafif bir sertlik yaşadığı ve bu yüzden tedbir amaçlı oyundan alındığını dile getirdi.

11 Kasım 2012 tarihinde oynanan Levante maçından bu yana ilk defa bir maçın devre arasında oyundan alınan Messi'nin Luis Enrique ile herhangi bir tartışma yaşamadığı ve herhangi bir sorun bulunmadığı belirtildi.

6-0 GALİP GELDİLER

Arda Turan'ın ikinci yarının başına Messi'nin yerine dahil olduğu maçta Barcelona, Athletic Bilbao'yu 6-0 yendi. Arda 5. golde Suarez'e asist yaparken, Uruguaylu futbolcu hat-trick yaptı.

4. dakikada Athletic kalecisi Iraizoz, Suarez’i ceza sahasında düşürünce hem kırmızı kart gördü hem de penaltıya sebebiyet verdi. Değişiklik ve itirazlar sonrasında 7. dakikada topun başına geçen Messi, skoru 1-0 yaptı.
Dakika 31’de Suarez’in pasında Neymar skoru 2-0 yaparak, ilk yarının sonucunu belirledi.

İKİNCİ YARI DA GOLLE BAŞLADI

Bu kez pası veren Neymar, golü atan Suarez oldu! Defansın arkasına pasını çok ince gönderen Brezilyalı yıldız, adrese topu gönderek, Suarez’i buluşturdu: 3-0.
10 kişi kalan rakibi karşısında Barcelona’nın durmaya niyeti yoktu. Kanatta topu çok güzel önüne alan Neymar, ceza sahasında rahat hareketlerle rakiplerini geçti. Topu Rakitic’in ayağına adeta çarptırarak golü attırdı! Hırvan futbolcu 62. dakikada kariyerinin en rahat golünü atarak takımını 4-0’lık üstünlüğe taşıdı.

ARDA’DAN SUAREZ’E ASİST

68. dakikada sağ kanattan Suarez’e adrese teslim bir orta yapan Arda Turan, Uruguaylı yıldızın topu göğsüyle yumuşatıp golü atmasını sağladı: 5-0.
Maçın kapanışını ise Luis Suarez yaptı. Messi’nin olmadığı ikinci yarıda adeta şov yapan Suarez, 82. dakikada skoru 6-0 yaparak 90 dakikanın sonucunu belirlemiş oldu.
Bu sonuçla 1 maçı eksik olan Barcelona 45 puanla 2. sırada yer aldı. Athletic Bilbao ise 28 puanla 8. sırada kaldı.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV