banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Avusturya basınından kaleci Ramazan'a büyük tepki!

Avusturya basını Türkiye karşısındaki mağlubiyetin tek sorumlusu olarak kaleci Ramazan Özcan'ı gösterdi.

30 Mart 2016 Çarşamba 16:21
Avusturya basınından kaleci Ramazan'a büyük tepki!
banner263
Avusturya basınından kaleci Ramazan'a büyük tepki!
Avusturya basını Türkiye karşısındaki mağlubiyetin tek sorumlusu olarak kaleci Ramazan Özcan'ı gösterdi.

İkinci golde topu uzaklaştırmak isterken hata yapan ve Arda Turan'a adeta 'al da at' diyen talihsiz kaleci, Avrupa ülkesinde şimşekleri üzerine çekti. Gazete ve internet sitelerinin başlıklarında, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Türk asıllı Avusturyalı kalecinin hatası yer aldı. Hakan Çalhanoğlu'nun usta işi vuruşunun ise hakkı verildi.

Sportnet: 'Avusturya Özcan'ın şuursuzluğundan yenildi'

"Türkiye'nin galibiyetinde Hakan Çalhanoğlu'nun rüya frikiği ve Ramazan'ın büyük hatası yenilgiyi getirdi"

Krone: 'Berbat hata Avusturya'ya mağlubiyeti getirdi'

"Avusturya'nın oyunda iyi olduğu bir bölümde Özcan hayati bir hata yaptı. Hatalı vuruşu sonrasında Barcelonalı Arda Turan için golü atmak zor olmadı"

Vorarlberger nachrichten: 'Acı yenilgide Özcan hatası'



"Ramazan Özcanla takım kazanamıyor. Oynadığı son İsviçre maçındaki gibi şimdi de Türkiye'ye kaybetti"

Ramazan: 'Tüm takımdan özür diledim'

Ramazan Özcan da maçın ardından yaptığı açıklamada yenilgideki sorumluluğunu kabul etti. Bayer Leverkusenli yıldızdan yediği golün hakkını da teslim eden deneyimli file bekçisi şunları söyledi: "Dünya klasında bir frikikti. İkinci golde ise berbat bir pas verdim ve mağlubiyete neden oldum. Şapkamı önüme aldım ve tüm takımdan özür diledim. Ancak sanırım bu günleri de atlatacağım".

Arnautovic: 'Herkes hata yapar'

Basının aksine Avusturyalı futbolcular ise Ramazan Özcan'a sahip çıktı. Maçın ev sahibi takım adına yıldızı olan Marko Arnautovic, "Herkes hata yapar. Biz Rambo'nun çok iyi bir kaleci olduğunu biliyoruz. Bunu unutturacaktır" dedi.

Günah keçisi ilan edilen oyuncu için Bayern Münihli David Alaba ise "Biz aslında kendimize kaybettik. İyi fırsatları değerlendiremedik. Çalhanoğlu'nun iyi bir frikikçi olduğunu biliyorduk. Orada o faulü yapmamamız gerekirdi" diye konuştu.

Ramazan'a Neuer benzetmesi

Türkiye maçında ilk 11'de sahaya çıkan Avusturyalı savunma oyuncusu Florian Klein, Ramazan Özcan'a sahip çıktı: "Manuel Neuer de zamanında bu tip aptalca hatalar yaptı. Elbette kafamızı kuma gömecek değiliz bu salakça hata karşısında. Ama kendisi mental olarak hala güçlü ve bu durumun üstesinden gelecektir."

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV