banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Aziz Yıldırım: Ahlaksızsınız Şerefsizsiniz

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Divan Kurulu'nda konuştu.

29 Temmuz 2012 Pazar 00:42
Aziz Yıldırım: Ahlaksızsınız Şerefsizsiniz
banner322
Aziz Yıldırım: Ahlaksızsınız Şerefsizsiniz
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Divan Kurulu'nda konuştu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuştu.

Bir çalışma yaptım yazılı olarak size süreci anlatıcam ayrıca kendi duygu ve düşüncelerimi de anlatmaya çalışacağım. Bugün burada sizlerle olduğum için duygularımı anlatmam imkansız. Bu konuşmayı cezaevindeki arkadaşlarım içinde anlatacağım.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım konuşmasının başında cezaevi arkadaşlarını anarken gözyaşlarını tutamadı.

Fenerbahçe camiası olarak yalanı zulmu iftirayı hep gördük. Ancak sizlerin sayesinde hiç yalnız kalmadık. Büyük Fenerbahçe camiası önünde saygıyla eğiliyorum. Cumhuriyet yıkılmadan yıkılmayacağımızı, canımızı vermeden teslim alınamayacağımızı ve son sözümüz alınmadan hakkımızda kalem kırılamayacağını anlamayanlara buradan selam olsun'' dedi.

Kamuoyu şunu iyi bilmeledir. Bana ve Fenerbahçe'ye yapılan operasyonun tarihini 3 Temmuz olarak görmek büyük bir hatadır. TFF karidorlarında düzenlenen karanlık olayların son noktası 3 Temmuz günü olarak karşımıza çıkmıştır. Türk futbolunu ele geçirmek isteyenlerin hedefi olarak Aziz Yıldırım seçilmiştir.

Bu düşünceyi hayata getirmek isteyenlerin Kasım 2010'lardan başlayan ve bizleri Giresun'da faaliyet gösteren bir örgüte bağlamak isteyenlerin amaçları bellidir. Operasyonun düğmeye basıldığı Aziz Yıldırım'ın yaptığı 3 konuşmanın tape olarak gösterilmesi yapılan hukuksuzluğun en büyük göstergesidir"

BU İŞLERİ YAPANLAR AHLAKSIZDIR
3 Temmuz zihniyeti örgütlü bir zihniyettir. Bizim silahlı suç örgütü olmadığımızı bilen Galatasaraylı yetkili savcı da biliyordu. Bizim birlikte maç seyrettiğimiz insanların bizi dinlemeleri ve bizi ahlaksızlıkla suçlamaları bizleri çok üzmüştür. Ben onlara ahlaksız diyorum. Şike suçlamasına bizi dahil etmek istediler.

Yeni yasalar yaparak bizi toplum önünde değersizleştirmek istediler. 6222 yasa ile ilgili ne benim ne de Şekip Mosturoğlu'nun bir dahili yoktur."

Yasanın kimler tarafından yapıldığı ve gizli toplantılar ile yapıldığı açıkça bellidir. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasının ardından süreç başlatılmış ve Savcı Berk'in şampiyon olmasaydınız bu davayı açmayacaktım açıklaması da bu durumun özetidir. Galatasaray'ın 1 Milyon Dolar açığı ve Beşiktaş'ın yönetici ve teknik direktörü hakkında hemen karar verilirken bizim için süreç daha uzun süre işledi."

"YANDAŞ VE İŞBİRLİKÇİ MEDYA..."
Yandaş ve işbirlikçi medyadaki isimler tetikçilik yaparken televizyon ekranlarında polisten bilgi sağladıklarını açık açık söylerken hakkımızda olumlu bir yazı yazan Rıza Zelyurt için soruşturma açılmıştır."

ŞEREFSİZLER NEREYE KAÇACAK
Savcının görevden alınmasının ardından "yapılan haberlerin %90'ının yalan olduğunu söylemesi timsah gözyaşlarıdır. Kıbrıs'a kaçacığımı yazan var
Benim mezarım belli bunu yazan şerefsiz nereye kaçacak ben de merak ediyorum.

BAŞBAKAN VE SİYASİLERE TEŞEKKÜR
Türk polisi çok çalışıyor. 4 Fenerbahçeli yemek yiyor, Buca maçında şike var diyorlar. Ama sonra iddianameye girmiyor

Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu duruşa destek veren Kemal Kılıçdaroğu ve Devlet Bahçeli'ye şükranlarımı sunuyorum. Yasanın değişmesinin ardından bu yasadan Fenerbahçelilerin faydalanmamasını kamoyunun bilgilerine sunuyorum."

"Fenerbahçe düşmanlığına hayatlarını adayanların Türkiye'ye verdikleri zarar Fenerbahçe'ye verdikleri zarardan daha fazladır.

SABRIMIZ SINIRLI DEĞİLDİR
Etik Kurulu ve TFF yetkilerinin kaldığı otellere eşlerini de alarak gidenlerin, şimdi de UEFA ve FIFA'ya bizi şikayet etmeleri bilinen bir gerçektir.
Hiç kimse unutmamalıdır ki sabrımız sınırlı değildir.

BİR HUKUK ADAMININ SÖZLERİNE BAK!
Bu yapılanları asla unutmayacağız. Bu davanın şike davası olmadığını aktaran bizler bu davanın aktörleri tarafından da doğrulandı. Savcı Mehmet Berk yapılan haberlerin yalan olduğunu söyledi. Görevdeyken bunları söylemedi. Ertuğrul Özkek'ye yaptığı açıklamada; "Ben cemaatçi değilim, olsaydım Ali Koç'u da almazmıydım diyerek "adam alınmanın" hukuk ile ilgili olmadığını göstermiştir.

YASA ÇIKMASAYDI AZİZ YILDIRIM'IN İFADESİNİ ALIP BIRAKACAKTIK
Yasa çıkmasaydı Aziz Yıldırım'ın ifadesini alıp bırakırdık. 3-4 ay içinde bitecek zannettik biz de süreci tahmin edemedik" diyerek başka bir kanıtı da ortaya koymuştur.

Adaletin geldiği nokta neyle suçlandığının değil kimin tarafından suçlandığı noktasına gelmiştir. Savcı Mehmet Berk'in itirafları tek olay değildir. Bizleri Ergenekon'un kasası olarak gösterenler neden ben cazevindeyken başka şimdi başka konuşuyorlar.

"BU BİR İHBARDIR"
Dr. Ahmet Çakar; Aziz Yıldırım Türkiye'de olanları biliyor, Aziz Yıldırım bir abilik yapsın diyerek milli maçta şike yapıldığını bile söylemiştir. Bu ihbardır. Ancak bu tarihe kadar bir işlem dahi yapılmamıştır.

AHMET ÇAKAR İÇİN SUÇ DUYURUSU
Ahmet Çakar'ın bu açıklamarı için suç duyurusunda bulunacağım. Savcı Mehmet Berk'in mahkemelere katılmasını istedik reddettiler. Mali yapımızı inceleyin dedik reddettiler.

Ahmet Çakar'ın bu açıklamarı için suç duyurusunda bulunacağım. Savcı Mehmet Berk'in mahkemelere katılmasını istedik reddettiler. Mali yapımızı inceleyin dedik reddettiler.

TÜM İSTEKLERİMİZİ REDDETTİLER
Şike davaları asliye ve sulh mahkemelerinde yargılanır normalde ancak bu operasyonu özel yetkili mahkemede yapmaya çalıştılar. Polislerin tanık olarak dinlenmesini istedik reddettiler. Lütfi arıboğanın tanık olmasını istedik reddettiler. Ünal Karaman ve Selçuk İnan'ın dinlenmesini istedik reddettiler. Eskişehirsporlu 12 oyuncunun dinlenmesini istedik reddettiler. İbrahim Akın'ın avukatının dinlenmesini istedik reddettiler. Karabüksporlu oyuncuların dinlenmesini talep ettik reddettiler.

TEŞVİK TRABZON'DAN GELDİ
Karabükspor ikinci kalecisi Bülent Ataman'ın Emenike'ye teşvik parasını vermeyeceği bir gazeteci tarafından savcılığa Trabzonspor'dan teşvik geldiği belirtilmiş. Dinlensin istedik reddettiler. Sivassporlu futbolcuların dinlenmesini istedik Rıza Çalımbay'da dahil dinlenmesini istedik reddedildi.

ŞİKEYİ TRABZONSPOR YAPTI
Fenerbahçe Sivas maçında eski bir Trabzonlu oyuncu Sivas'a geliyor. Abdurrahman'a 1 milyon dolar getiriyor. Bunun üzerine bu olay Mehmet Yıldız'a gidiyor. Yıldız da başkan Mecnun Odyakmaz'a söylüyor. O da bunları kabul etmiyor. İmama 300 bin Lira vermişler. Trabzonspor 6 milyon'u ne yaptı? Düşünün imama para veriyorlar ki Trabzonspor şampiyon olsun diye. Biz bunu bedava yapıyoruz dedim.

BAŞBAKAN'I TEHDİT ETTİLER
Başbakan'a yapılan tehditleri, imama verilen parayı, incelenmesini istedik. Cevap alamadık. Ünal Karaman'ın maçtan önce Sezer'i arayıp transfer teklifi yapmasını sorduk. Cevap alamadık.

TÜRKİYE'YE ŞİKEYİ GALATASARAY GETİRMİŞTİR
Fenerbahçe'nin hesaplarının tümünün temiz olduğu bilinirken kasasında açık olan kulübün yöneticilerinin mahkemesinnin kısa sürmesini anlamadık. Hıncal Uluç 1976 yılında yazdığı yazada; 'Göztepe-Galataasaray arasında oyunu, bir ay önce ortaya çıkan bir iddiayı görmek için İzmir'deydim. Göztepe Galatasaray'ı yenerek kümede kalacağı iddia ediliyordu. Maç 17:10'da başlayacak iki takımda beyaz forma ile çıkacak ve Galatasaray soyunma odasına giderek forma değiştirecekti. Maçın saatinin değişmesi Göztepe'ye avantaj sağladı. Göztepe ilk yarım saatte 2-0 olunca averaj olarak rahatladı. Galatasaray yarı sahayı bile geçmek istemedi. Fatih Terim Göztepe forvetlerinin ofsayta düşmemesi için elinden geleni yaptı. İzmir seyircisi Göztepe lehine tek tezahürat bile yapmadı.' Böylece şikenin nerden başladığını herkes görmüş oldu.

HAVUZ SİSTEMİ SORGULANACAK
Aziz Yıldırım nefes aldığı sürece kirli eller Fenerbahçe'ye uzanamayacak. Hesap verecekler ve sonuçlarına katlanacaklar. Havuz sistemi Fenerbahçe tarafından sorgulanacak ve gereği yerine getirelecektir. Bu oyun artık bitmelidir.

BİZ ŞEREFSİZ DEĞİLİZ ŞİKE YAPMADIK
Havuzun bozulmaması için başkanlığımın ilk yıllarında büyük çaba sarfettim. Ancak dürüst olmamız lazım. Trabzonspor ve Galatasaray her süreçte bize bel altı vurmak istediler. Biz şerefsiz değiliz biz şike yapmadık.

AKIN'A 100 BİN LİRA MI EURO MU DOLAR MI VERMİŞİM!
Ben İbrahim Akın'a 100 bin euro vermişim. Polis daha benim TL mi, Euroı mu, Dolar mı verdiğmi karar veremedi? Dedim ki eğer ben bu parayı verdiysem Boğaz köprüsünden atlayayım bu iş bitsin. Eğer bunu ispatlayamazsınız siz istifa edin bu iş bitsin.

GALATASARAY DENİZLİ'YE PRİM GÖNDERMİŞ
Galatasaray 1.5 Milyon Euro'yu Song'a verdiğini iddia ediyor. Evrak yok, Fransa'ya gidiyorlar Song'u buluyorlar. Geçen hafta İstanbul'a getiriyorlar menajer gibi makbuz almak için. Denizli'ye Galatasaray prim göndermiş. Denizlispor'daki amigo Ali Demirkaya bana mektup yazdı.

MEKTUBU MAHKEMEYE VERDİK İŞLEM YAPILMADI
Mektupta; 'Ali İpek ve Yusuf Şimşek inkar etsede Sebat döviz bürosunda bu para geçti. Konfetiler ve meşaleler alındı. Ben o yıllarda amigoluk yapıyordum. Ben vicdanen rahatsız olduğum için size bir mektup yazdım' diyor. Mektubu mahkemeye verdik işlem yapılmadı.

GALATASARAY'IN 1 MİLYON DOLARI KAYIP
Denizli'deki bir memur 2006 yılında oynanan maç ile ilgili olarak vicdan azabı çektiğini belirterek Mehmet Berk'e mektup yazıyor. Belediye başkanını şikayet ediyor, 1 milyon dolar açıkta yok, ancak dosya kapanıyor.

HAVUZDAN ÇEKİLİYORUZ
Fenerbahçe temizlenene kadar havuzdan çekiliyoruz. Bu yaptığımız diğer kulüpleri de koruma altına almaktır. Gerekli kişi ve kurumlarla görüşeceğim. Havuzdan ayrılacağım.

KİŞİLER VE KULÜPLER AYRILAMAZ
Şike için kulüpler ve kişiler ayrılamaz. Ben şike yaptıysam bunu Fenerbahçe için yapmışımdır. Böyle saçmalık olur mu! Polise emniyete bir şey söylemek istiyorum. Polis kasten hareket yapıyor. Son olay çıkan maçta taraftarı aşağı çekmeye çalışıyor. Polis Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin de polisi. Polis görevini yapmalı. Polisin de bizlerin de kendisine bir çeki düzen vermesi lazım. Emniyet ve İçişlerini Bakanlığı'nın bu konuya dikkat etmesi lazım.

FENERBAHÇE KUVAY-I MİLLİYE'DİR
Fenerbahçe'nin tarihinde hep mücadele vardır. Geçmişimizdeki mücadele bugün de yansımıştır. Var olun. İyi ki varsınız. Söylemesi zor; evet bu olayların altından bizden başka kimse kalkamazdı. Bu olaylar ileride tarih olarak yazacaktır.

ŞENER VE ŞAKAR BAŞBAKAN'I TEHDİT EDİYOR
Bu Trabzonspor'la ile ilgili çok şey var. Ben olsam bizimle iş birliği yapardım. Bu operasyon Fenerbahçe'yi ele geçirmektir. Sadri Şener'in Nevzat Şakar'ın konuşmaları var. Diyor ki; Erdoğan biter. Faruk'un da Trabzonspor'un çıkarları için bitmesi benim için önemli değil. Nevzat Şakar diyor ki; Başbakan'ı protesto edeceğiz. Diplomasi yönüyle milleti galeyena getirelim diyor. Başbakan'a yüklenin diyor. Başbakan'ı tehdit ediyor savcı soruşturma açmıyor. Avrupa'ya giden iddianemelerde para yok. Ama paranın yakalanması yok. Hep varsayım.

NESLİHAN ERGÜN DİYE BİR İSİM
Bochum dosyasındailginç bir şey var. Basını atlatayım. Doğru yazdığı için benden duymuş olsunlar. Neslihan Ergün isimli bir kadın var. Cüppeli Ahmet'in davasında da ismi geçiyor. Bu Bochum davası bitmiş kapanmış 2011'de. 2012'de 7 Temmuz'da emniyet bu kızın evini basıyor. Evinde ayrıldığı eşinin el yazısı bulunuyor. Bu 16 sayfanın içerisinde Galatasaray-Trabzonspor maçına teşvik vermişiz.

TOPUK YAYLASINDA KAMP
Topuk Yaylası'nı hepinize tavsiye ediyorum. Kongre üyelerini götüreceğiz oraya. Seneye Avrupa'ya kamp yapmaya gitmeyeceğiz kendi tesislerimizde kalacağız. Turnuva düzenleyeceğiz Saracoğlu'nda. Basket takımı da gidecek kamp yapacak.

HER YERDE FENERBAHÇE'Yİ SAVUNDUK
Twitter'da her yerde Fenerbahçe'nin haklarını savunduk. Şike yok Ergenekon'a bağlayamadılar. Askerlikte de bir şey çıkmadı. Şimdi rahatladım. Ama burası Türkiye her şey olabilir.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Hapishaneye gelen dostlarımız oldu Gelenlere tek tek teşekkür ediyorum. Bana çok moral oldu. Destek verenlere teşekkür ediyorum.

1 MİLYAR DOLARLIK BÜTÇE
Başkanlığı bırakırken 1 milyar dolarlık bütçeyle bırakacağım. Sizlerin desteği ile yeni bir tüzük tadilatı yapacağız. Yüksek Divan Kurulu'na daha fazla yetki vereceğiz.

BİRGÜN İÇİN HAYATI YAKARIZ
Bizim her şeyimizi inceleyebilirler. Bir gün daha Fenerbahçeli yaşamak için hayata bağlanırız. Ve o birgün için bir hayatı yakarız. diyerek sözlerini tamamladı.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV