banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Aziz Yıldırım için tahliye kararı çıkıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar, Çağlayan'daki duruşmaları da birebir etkileyecek.

27 Nisan 2012 Cuma 10:29
Aziz Yıldırım için tahliye kararı çıkıyor
banner291
Aziz Yıldırım için tahliye kararı çıkıyor
Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar, Çağlayan'daki duruşmaları da birebir etkileyecek.

Etik Kurulu'nun raporu tamamlayıp Türkiye Futbol Federasyonu'na sunma aşamasına gelmesi üzerine, Fenerbahçe'de de umutlu bekleyiş başladı. Çünkü... TFF'nin alacağı karar, Çağlayan'da devam etmekte olan adli soruşturmayı da yakından ilgilendiriyor. Sportif açıdan yeteri kadar bilgili olmadıklarını ifade eden Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci; Yıldırım Demirören başkanlığındaki federasyonun 'şike ve teşvik primi' davasında alacağı karara göre hareket edecek.

YILDIRIM'A DA CEZA YOK
Her ne kadar Etik Kurulu henüz raporunu Türkiye Futbol Federasyonu'na sunmuş olmasa da, futbolla ilgili hemen herkes, bu raporun içeriği hakkında benzer yorumlar yapıyor. Kurulun hazırladığı raporda; şike ve teşvik primi ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadığı, özellikle Fenerbahçe açısından iddia edilen suç unsurlarında bir kanıta ulaşılamadığı, Sarı-Lacivertli kulübün gelir-gider tablosunda da hiçbir şekilde usulsüz bir durumun olmadığı ifadelerinin yer aldığı belirtiliyor. Ayrıca kurulun görüşünün de özetle, "İlk rapor savcılığın gönderdiği belgeler ve tapelere dayanarak hazırlandı. Yeni belgeler ve tapeler ışığında bakıldığında, sahaya yansımış herhangi bir faaliyet yok" şeklinde olduğu bildirildi.

Toplam 10 saatlik görüşme yapılan Aziz Yıldırım hakkında da hiçbir suç unsuruna rastlanmadığı öğrenildi.

3. DURUŞMAYA 3 GÜN KALDI
Bu durumda, TFF'nin vereceği karar da resmi olarak açıklanmasa dahi belli: "Sahanın içinde şike ya da teşvik primi girişimi yok. Bu nedenle ne küme düşme ne de puan silme cezaları verilmesine de gerek yok..." TFF'nin bu kararı açıklaması sonrasında ise gözler Çağlayan'a çevrilecek. Çünkü Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci ve diğer üyeler de bu karara paralel bir hüküm verecek. 30 Nisan'da başlayacak 3. duruşma maratonu öncesinde, TFF kararını açıklarsa; halen Metris'te tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ve Mali İşler Sorumlusu Tamer Yelkovan hakkında da 3-4 Mayıs tarihine kadar tahliye kararı çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV