banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beşiktaş 0 - 1 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. 41. dakikada Tosic'in kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı karşılaşmayı Sarı-Lacivertliler van Persie'nin attığı golle 1-0 kazandı...

06 Şubat 2017 Pazartesi 10:50
Beşiktaş 0 - 1 Fenerbahçe
banner264
Beşiktaş 0 - 1 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. 41. dakikada Tosic'in kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı karşılaşmayı Sarı-Lacivertliler van Persie'nin attığı golle 1-0 kazandı ve adını çeyrek finale yazdı. Vodafone Arena'da 19. maçına çıkan Beşiktaş ise sahasındaki ilk yenilgisini almış oldu.

Beylikdüzü Tabela

Maçtan dakikalar:

27. dakikada Cenk Tosun'un pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Talisca'nın şutunda top Kjaer'e çarparak kornere çıktı.

30. dakikada Gökhan Gönül'ün ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak Volkan Demirel'de kaldı.

35. dakikada Beşiktaş maçtaki en net gol pozisyonunu yakaladı. Quaresma'nın sağdan içeri ortaladığı topla altı pasta buluşan Talisca'nın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

38. dakikada Beşiktaş gole yaklaştı. Adriano'nun soldan ortaladığı topa Oğuzhan uzak mesafeden kafayla vurdu ancak meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı.

39. dakikada siyah-beyazlılar Talisca ile bir kez daha şansını denedi. Brezilyalı oyuncunun uzak mesafeden çektiği şutta Volkan Demirel direk dibine uzanarak topu kornere çeldi.

40. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Talisca'nın röveşatasında Volkan Demirel gole izin vermedi.

41. dakikada Van Persie ile Tosic arasında yaşanan gerginliğin ardından saha karıştı. Topsuz alanda Van Persie'nin Tosic'e yaptığı hareketin ardından Sırp oyuncu, Hollandalı futbolcunun yanına giderek kafasıyla ittirdi. Yaşananlar sonrasında hakem Ali Palabıyık, Tosic'i kırmızı kartla cezalandırdı ve Beşiktaş 10 kişi kaldı. Palabıyık, Van Persie'ye ise sarı kart gösterdi. Beşiktaşlı futbolcular ilk pozisyonda Van Persie'nin Tosic'e vurduğu gerekçesiyle hakeme yoğun itirazda bulundu.

Derbinin ilk yarısı golsüz sona erdi.

48. dakikada Lens'in ortası Atiba'dan sekti, Moussa sow yükseklik kazanan topu muhteşem bir rövaşata ile kaleye gönderdi fakat meşin yuvarlak kale direğine de çarparak oyun alanını terk etti.

62. dakikada hızlı gelişen Fenerbhaçe atağında Jeremain Lens yerden çok sert bir orta kesti, Beşiktaş kalecisi Fabri çok kritik bir müdahale ile mutlak bir golü önledi.

68. dakikada van Persie kritik bir noktadan frikik kullandı fakat çerçeveyi bulamadı.

72. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Alper Topuk meşin yuvarlağı sağ tarafındaki Lens ile buluşturdu. Hollandalı yıldız yerden sert bir pasla topu van Persie ile buluşturdu ve tecrübeli golcü düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

79. dakikada sol kanattan Quaresma içeri hareketlendi. Portekizli yıldız sağ ayağıyla kesme bir vuruş denedi fakat meşin yuvarlak kale direğinin üzerinden auta gitti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrıldı ve adını çeyrek fşnale yazdırdı.

Beşiktaş 0 - 1 Fenerbahçe
Stat: Vodafone Arena
Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Serkan Olguncan
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk.86 Tolgay), Quaresma, Talisca (Dk.51 Mitrovic), Babel, Cenk Tosun
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk (Dk.75 Ozan Tufan), Lens, Sow, Van Persie (Dk.88 Aatif)
Gol: Dk.72 van Persie (Fenerbahçe)
Kırmızı kart: Dk. 41 Tosic (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Atiba, Adriano, Aras (Beşiktaş), Van Persie, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Lens (Fenerbahçe)

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV