banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beşiktaş Olimpiyatta 'Fırtına'ya teslim

Süper Lig'de sezonun ilk dev maçında Beşiktaş, konuk ettiği Trabzonspor'a Yusuf ve Erkan'ın gollerine engel olamayarak mağlup oldu ve 2015-2016 sezonundaki ilk iç saha mücadelesinden mağlup ayrıldı.

23 Ağustos 2015 Pazar 03:50
Beşiktaş Olimpiyatta 'Fırtına'ya teslim
banner299
Beşiktaş Olimpiyatta 'Fırtına'ya teslim
Süper Lig'de sezonun ilk dev maçında Beşiktaş, konuk ettiği Trabzonspor'a Yusuf ve Erkan'ın gollerine engel olamayarak mağlup oldu ve 2015-2016 sezonundaki ilk iç saha mücadelesinden mağlup ayrıldı.

beylikdüzü oto servis

BEŞİKTAŞ 1 – 2 TRABZONSPOR

STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Ali Palabıyık, Cem Satman, Serkan Çimen

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Motta, Atiba, Oğuzhan (Dk.85 Kerim Frei), Gökhan, Olcay (Dk.70 Necip),Quaresma , Cenk Tosun (Dk.63 Gomez)
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa, Aykut, Constant, Okay (Dk.74 Medjani), Mbia, Yusuf (Dk.87 Salih), Özer (Dk.74 Sefa), Erkan, NDoye
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

KIRMIZI KART: Dk.60 Quaresma (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Motta, Quaresma, Beck, Ersan (Beşiktaş), Mbia, Erkan Zengin, Salih (Trabzonspor)

GOLLER:Dk.57 Quaresma (Beşiktaş), Dk.53 Yusuf, Dk.84 Erkan (Trabzonspor)

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda mücadelenin başlama vuruşu ile birlikte Beşiktaş fırtınası esmeye başladı. Geçen hafta Mersin deplasmanında oynanan ve büyük beğeni toplayan seri paslaşmalar ile rakibini bunaltan Siyah-Beyazlılar oyunun kontrolünü ele geçirdi.

3. dakikada Oğuzhan topla birlikte ceza sahasına girdiği sırada Cavanda ve Mustafa Yumlu'nun müdahalesi sonucu yerde kaldı ancak hakem devam kararı verdi.

19. dakikada Oğuzhan ceza sahası dışından kaleyi yokladı. Uzak mesafeli sert şutta kaleci Onur topu kornere çelerek tehlikeyi geçiştirdi.

İlk yarım saatte beraberlik bozulmazken Beşiktaş, topa daha çok sahip olan taraf oldu. Rakip Trabzonspor ise daha çok hızlı ataklarla gol aramaya çalıştı. İlk 10 dakikada Siyah-Beyazlılar etkili olurken daha sonra Trabzonspor dengeyi kurdu ve oyuna ortak olmayı başardı.

İlk 45 dakikada iki takım da fileleri havalandıramayınca ekipler soyunma odasına 0-0'lık eşitlik ile gitti.

49. dakikada Beşiktaş Gökhan Töre ve Cenk Tosun ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Trabzonspor'un atağa çıkarken kaybettiği topu Cenk'in kapması ile Siyah-Beyazlılar hızlı hücum şansı yakaladı. Ceza sahasına girer girmez ters tarafta boş pozisyondaki Gökhan'ı gördü ancak yıldız futbolcu fazla oyalanınca Bordo-Mavililerin tecrübeli kalecisi onur muhteşem bir refleksle açıyı kapattı ve gole izin vermedi.

53. dakikada maçtaki gol perdesi aralandı. Trabzonspor'un hızlı gelişen hücumunda NDoye kafa ile Yusuf Erdoğan'ın önüne indirdi. Yusuf yerden plase bir vuruşla Tolgayı avladı ve Bordo-Mavililer'i 1-0 öne taşıdı.

Beşiktaş'ın gole cevabı gecikmedi. 57. dakikada Quaresma'nın köşe gönderi yakınlarından gönderdiği orta şut karışımı top doğrudan kaleye yöneldi ve ağlarla buluştu:1-1.

60. dakikada Siyah-Beyazlılar sağ kanatta serbest vuruş kazandı. Hakemin "Düdüğümü bekle" uyarısına rağmen serbest vuruşu kullanan Quaresma hakem tarafından ikinci sarı kartı gördü ve golü attıktan 2 dakika sonra kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasıyla  Trabzonspor, Siyah-Beyazlılar'ın kalesini adeta abluka altına aldı. Özellikle  Erkan Zengin ile etkili pozisyonlar üreten Bordo-Mavililer aradığı golü 84'te buldu. Maçın başından itibaren ceza sahası dışından şut deneyen Erkan bu kez şeytanın bacağını kırdı ve Beşiktaş ağlarını havalandırdı:2-1.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV