banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Beşiktaş'a yazık oldu

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Liverpool'un konuğu oldu

20 Şubat 2015 Cuma 00:19
 Beşiktaş'a yazık oldu
banner321
 Beşiktaş'a yazık oldu
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Liverpool'un konuğu oldu
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Liverpool'a 1-0 mağlup oldu.

Rövanş maçı 26 Şubat Perşembe günü saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

İkinci maçta Beşiktaş'ın tur atlayabilmesi için sahadan 2 farklı üstünlükle ayrılması gerekecek.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Maça hızlı başlayan evsahibi ekip, 4. dakikada Sturridge ile tehlikeli geldi. Ancak Tolga'nın yokluğunda kaleyi koruyan Cenk Gönen, topu kornere gönderdi. Defans güvenliğini elden bırakmayan Liverpool'da savunmanın ortasında görev yapan Skrtel ve Sakho, siyah-beyazlı ekibin gol ayağı Demba Ba'yı hiç yalnız bırakmadı.

Kalabalık Beşiktaş savunmasını aşmakta zorlanan Liverpool, temponun artttığı ilk yarının son 15 dakikasında duran toplardan ve uzaktan şutlarla gol bulmaya çalıştı. Konuk ekibin Sturridge, Moreno ve kaptan Henderson ile ürettiği tehlikeli pozisyonlarda kaleci Cenk gole izin vermedi.

Mücadelenin 10. dakikasında sahaya giren bir taraftar, güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle stat dışına çıkarıldı.

Beşiktaş'ın rakip kaleye ilk şutu 13. dakikada Veli'den geldi. Bu futbolcunun uzak mesafeden yerden kaleye gönderdiği top, kaleci Mignolet'nin kontrolünde yandan auta çıktı.

32. dakikada Veli bu kez kafa vuruşuyla Liverpool kalesini yokladı. Sosa'nın sağ taraftan kullandığı köşe atışından ceza alanına gönderdiği topa iyi yükselen Veli'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

34. dakikada Olcay'ın pasıyla hareketlenen Demba Ba, Liverpoollu savunma oyuncularına rağmen ceza alanına girer girmez yerden bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Kaleci Mignolet yatarak topu kornere çeldi.

43. dakikada Moreno'nun ceza alanı önünden kaleye gönderdiği sert şutta, kaleci Cenk son anda topu kornere tokatladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

49. dakikada Liverpool takımı gole çok yaklaştı. Henderson, sağ kanattan ceza alanına etkili bir orta açtı ama Cenk ve Franco topa birlikte müdahale etmek isteyince top Cenk'in ellerinden kaçınca boşta kaldı ve Lallana'nın müsait pozisyonda vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.

59. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Coutinho'nun ortasında uzak kale direği yakınlarından Henderson topu içeriye çevirdi ve oluşan karambolde savunmamız topu karşıladı. Atağın devamında Henderson'ın kaleye şutunda top yandan az farkla dışarıya gitti.

65. dakikada serbest vuruşta Balotelli'nin doğrudan kaleye gönderdiği top yerden sekti ve Cenk'te kaldı.

83. dakikada . Balotelli, orta alanda topu kazandı ve sağ kanattaki Ibe'ye pasını verdi. Ibe, taç çizgisi yakınlarında oyuncumuzdan çok iyi sıyrılıp ceza alanına girdi ve Motta'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı karar penaltı. Mario Balotelli, kullandığı penaltı vuruşunda topu sol köşeden ağlarla buluşturdu.
1-0

Karşılaşma Liverpool'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV