banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Beşiktaşlı oyuncu evsiz kalmış

Sezon başında olaylı bir transfer süreci yaşayan Beşiktaşlı kaleci Günay Güvenç'in neler yaşadığını Ahmet Nur Çebi anlattı.

11 Nisan 2015 Cumartesi 16:19
Beşiktaşlı oyuncu evsiz kalmış
banner299
Beşiktaşlı oyuncu evsiz kalmış
Sezon başında olaylı bir transfer süreci yaşayan Beşiktaşlı kaleci Günay Güvenç'in neler yaşadığını Ahmet Nur Çebi anlattı.

Tolga Zengin ve Cenk Gönen’in yokluğunda Beşiktaş’ın kalesi için tek alternatif olarak kalan Günay Güvenç, Temmuz ayında Mersin İdman Yurdu’na kiralanmış, Eylül’de ise hiç oynamadan Beşiktaş’a dönmüştü.

İşte Ahmet Nur Çebi’nin ağzından genç kalecinin bu süreçte yaşadıkları:

“Günay Güvenç, Mersin’in 150 bin Euro’luk alacağına karşılık senet imzalayıp, 500 bin Euro’luk teminata ‘Evet’ diyerek sözleşmesini feshetmiş. Bunu ne cesaretle yapmış anlayamadım. Senetleri Ocak ayına kadar kendisi ödedi. Geri döndüğünde yanıma çağırıp, ‘Sana çok kızgınım. Bu rahatlığı nereden buldun?’ dedim. Günay ‘Geleceğimin Beşiktaş’ta olduğuna inanıyorum. Her şeyde bir hayır vardır’ yanıtını verdi.

Tabela

“YANLIŞ YAPTI, ADAM OLMAK ZORUNDA”

Ben de ‘Her şeyi göze almışsın, tamam’ karşılığını verdim. Yöneticimiz Mete Vardar’a da Günay Güvenç’in büyük yanlış yaptığını ve mutlaka adam olmak zorunda olduğunu belirttim. Kalacak yer, günlük hayattaki giderleri konusunda sıkıntılıydı. Sağ olsun Mete onunla çok ilgilendi. Günay, beni gördüğünde hemen başını önüne eğer. Büyük sıkıntılar yaşadı ama şu anda aylık maaşı 10 bin Euro. Senede 150 bin Euro civarında kazanıyor.” (sabah)

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV