banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Beylikdüzü İstanbulspor Taraftarına Çirkin Saldırı!

Yalova’da futbol taraftarları Beylikdüzü İstanbulspor Basketbol taraftarlarına saldırdı.

03 Ekim 2016 Pazartesi 00:42
Beylikdüzü İstanbulspor Taraftarına Çirkin Saldırı!
banner299
Beylikdüzü İstanbulspor Taraftarına Çirkin Saldırı!

Yalova’da futbol taraftarları Beylikdüzü İstanbulspor Basketbol taraftarlarına saldırdı.

Yalova-İstanbulspor Beylikdüzü arasında oynanacak Basketbol karşılaşması için 100 taraftar ile maça giden Beylikdüzü İstanbulspor taraftarlarına ve otobüslerine yalova futbol taraftarı saldırdı.

Yalovaspor- Gaziosmanpaşaspor futbol maçının devre arasını fırsat bilen Yalovaspor taraftarları basketbol maçı izlemek üzere Yalova'ya gelen 100 kadar İstanbulspor Beylikdüzü taraftarıyla Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda kavga etti. Yaşanan olayları emniyet kuvvetleri güçlükle önlenirken, İstanbul ekibinin taraftarlarını taşıyan 2 otobüsün camları kırıldı. 1 taraftar hastaneye kaldırıldı.

100 Kişilik taraftar kafilesine 2000 kişi ile saldıran Yalovaspor taraftarları Çevik Kuvvet Polislerinin dağıtmasıyla büyük bir faciya önlendi.

Beylikdüzü İstanbulspor Taraftarlarına Yapılan Çirkin Saldırıyı Kınayan Fatih İmre Elit Tayfa olarak saygınlığımızı her yerde gösteriyoruz göstermeyede devam edeceğiz.Yalovaspor taraftarının taraftarımıza yaptığı saldırıyı kınıyoruz yargı karşısında sorumluların hesap vermesini bekliyoruz dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV