banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Bilic'in Burak Yılmaz aşkı

Sezon başında 'Kral' için 10 milyon Euro'yu gözden çıkartan West Ham, yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Hırvat teknik adam Bilic, yakından tanıdığı Burak Yılmaz'ı takımında görmek istiyor.

17 Ocak 2016 Pazar 11:55
Bilic'in Burak Yılmaz aşkı
banner263
Bilic'in Burak Yılmaz aşkı
Sezon başında 'Kral' için 10 milyon Euro'yu gözden çıkartan West Ham, yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Hırvat teknik adam Bilic, yakından tanıdığı Burak Yılmaz'ı takımında görmek istiyor.

Galatasaray kariyerinde çıktığı 140 maçta 80 kez ağları havalandıran Burak Yılmaz, Slaven Bilic’in gündeminden düşmüyor. Hırvat teknik adam, Beşiktaş’ı çalıştırdığı dönemde yakından tandığı Kral’ı İngiltere’ye götürmek istiyor. Sezon başında Bilic’in kulübü West Ham United, bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro’yu gözden çıkartmıştı. Ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

beylikdüzü tabela reklam

O dönem hem Hamza Hamzaoğlu hem de yönetim, Burak’ın boşluğunu dolduramayacağını düşünüp teklifi reddetmişti. Ancak Ada ekibi bu defteri henüz kapatmadı. West Ham yeni bir teklif ile hafta içinde Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Premier Lig takımının 5 ile 8 milyon Euro arasında bir rakam önereceği öğrenildi.

Çinliler de istedi ama...

Burak’ı Shanghai Shenhua da ciddi şekilde istemiş, ancak tecrübeli futbolcu rakamı beğenmemişti. Çinliler’in yaptığı yıllık 5 milyon Euro garanti ücret teklifine Burak Yılmaz, “Galatasaray’da zaten maç başılar ve primlerle birlikte 4 milyon Euro kazanıyorum. Neden Çin’e gideyim!” cevabını vermişti.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Galatasaray tribünlerinde taraftarların bir bölümü Medicana Sivasspor maçında golcü Burak Yılmaz'a ıslıklı tepki gösterdi

Sivasspor ile oynanan maçın 59. dakikasında Burak Yılmaz'ın Sneijder'e vermek istediği pas hedefine ulaşmayınca protesto ıslıkları yükseldi. Bunun üzerine Burak Yılmaz da el hareketiyle ıslıklayanlara karşı tepki gösterdi.

Daha sonra tepkiler arttı ve golcü oyuncunun ayağına her top geldiğinde protesto ıslıkları duyuldu. Ardından bazı tribünler Burak Yılmaz'a destek verdiler ve kendi oyuncularına tepki koyan taraftarları protesto ettiler.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV