banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Brezilya yarı finale adını yazdırdı

Dünya Kupası'nın tartışmasız iki favori takımı; Brezilya ve Almanya yarı finalde kozlarını paylaşacak. Thiago Silva ve David Luiz'in golleriyle Kolombiya'yı 2-1 yenen ev sahibi Brezilya adını yarı finale yazdırarak, erken final niteliği taşıyan bir eşleşmeye de imza atmış oldu.

05 Temmuz 2014 Cumartesi 08:54
Brezilya yarı finale adını yazdırdı
banner267
Brezilya yarı finale adını yazdırdı
Dünya Kupası'nın tartışmasız iki favori takımı; Brezilya ve Almanya yarı finalde kozlarını paylaşacak. Thiago Silva ve David Luiz'in golleriyle Kolombiya'yı 2-1 yenen ev sahibi Brezilya adını yarı finale yazdırarak, erken final niteliği taşıyan bir eşleşmeye de imza atmış oldu.

seo yazılım

Önce Almanya sonra Brezilya yarı final biletini kaptı. Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Kolombiya'yı 2-1 yenen Brezilya yarı finalde Almanya'nın rakibi oldu. İki takım, 8 Temmuz Salı günü TSİ 23.00'te finale çıkmak için mücadele edecek.

Dünya Kupası'ndaki ikinci çeyrek final maçında ev sahibi Brezilya ile Kolombiya, Fortaleza kentindeki Castelao Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda çeyrek final maçına çıkan Kolombiya, karşısında oyuna baskılı başlayan Brezilya golü de erken buldu. Ev sahibi ekipte sahneye çıkan isim kaptan Thiago Silva oldu.

GOL 7.DK (THIAGO SILVA): Neymar'ın köşe vuruşunda arka direkte topla bomboş kalan Thiago Silva meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0

Kalesinde gördüğü erken golün şokunu üzerinden çabuk atan Kolombiya oyunda yeniden dengeyi kurarak beraberlik için Brezilya kalesine tahlikeli gelmeye başladı. Kolombiya ilk tehlikeli atağını 11. dakikada Cuadrado ile bulsa da sonuç alamadı.

Kolombiya ataklarına kısa süre müsade eden ev sahibi ekip, seyircisinin de desteğini arkasına alarak Kolombiya kalesinde adeta kamp kurdu. Hulk ve Neymar ikilisiyle rakibine zor anlar yaşatan Sambacılar, başarılı eldiven Ospina'yı ikinci kez geçmeyi başaramadı.

İlk yarıyı domine eden taraf Brezilya oldu. Net fırsatları kaçıran, oyunun temposunu kontrol eden ve golü bulan Sambacılara, Kolombiya ilk 45 dakikada refleks gösteremedi.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sambacılar soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

İkinci yarıya oldukça istekli başlayan Kolombiya topu ayağında tutarak rakibine oynama şansı vermedi. İlk yarıda olduğu gibi bu devrede de rakibine kısa süreli müsade eden Brezilya sazı yeniden eline aldı. Fakat Kolombiya adeta bu sazı beraber çalacağız dercesine Brezilya kalesine akın akın gelmeye yeniden başladı.

Kolombiya ataklarına set çeken isim Sambacılarda David Luiz oldu. Genç yıldız duran toptan muhteşem bir gole imza atarak Castelao Stadı'ndaki Brezilyalıları coşturdu.

GOL 68.DK (DAVID LUIZ): Kazanılan serbest vuruşa sağ ayağıyla mükemmel bir vuruş yapan David Luiz topu ağlarla buluşturdu. Ospina üst köşeye giden bu topa uzanmaya çalıştı ama çabası yetersiz kaldı: 2-0

İkinci golden itibaren büyük bir baskı kuran ve farkı en azından bire indirmek isteyen Kolombiya, 80. dakikada umutlandı.

GOL 80.DK (RODRIGUEZ): Kolombiya, James Rodriguez'in penaltı golüyle farkı 1'e indirmeyi başardı. Bu golle James Rodriguez rakip fileleri beşinci maçında da boş geçmemiş oldu.

Kalan dakikalarda Kolombiya'nın beraberlik için yüklenmeleri sonuç vermeyince Brezilya zorlu karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Ev sahibi ekip yarı finalde Almanya ile karşı karşıya gelecek.

BREZİLYA: 2 - KOLOMBİYA: 1

Stat: Castelao

Hakemler: Carlos Velasco Carballo, Roberto Alonso Fernandez, Juan Yuste (İspanya)

Brezilya: Julio Cesar, Maicon, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo, Fernandinho, Paulinho (Dk. 86 Hernanes), Oscar, Hulk (Dk. 83 Ramires), Neymar (Dk. 88 Henrique), Fred

Kolombiya: David Ospina, Juan Zuniga, Mario Yepes, Cristian Zapata, Pablo Armero, Juan Cuadrado (Dk. 80 Juan Quintero), Fredy Guarin, Carlos Sanchez, Victor Ibarbo (Dk. 46 Adrian Ramos), James Rodriguez, Teofilo Gutierrez (Dk. 70 Carlos Bacca)

Goller: Dk. 7 Thiago Silva, Dk. 69 David Luiz (Brezilya), Dk. 78 James Rodriguez (Kolombiya)

Sarı kartlar: Dk. 64 Thiago Silva, Dk. 78 Julio Cesar (Brezilya), Dk. 67 James Rodriguez, Dk. 69 Mario Yepes (Kolombiya)

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV