banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Cinayetten önce aşk tweeti!..

Oscar Pistorius'un öldürdüğü sevgilisi Reeva Steenkamp, cinayetten önce Sevgililer Günü tweet'i atmış...

15 Şubat 2013 Cuma 08:35
Cinayetten önce aşk tweeti!..
banner304
Cinayetten önce aşk tweeti!..
Oscar Pistorius'un öldürdüğü sevgilisi Reeva Steenkamp, cinayetten önce Sevgililer Günü tweet'i atmış...

Atletizm dünyasının mucize çocuğu Güney Afrikalı atlet Oscar Pistorius bu sabah sevgilisini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Doğuştan 2 ayağı olmayan ve protez bacaklarıyla inanılmaz bir mücadele vererek Olimpiyatlar'da yarışan atletin model sevgilisi Reeva Steenkamp'ı niçin öldürdüğü henüz netletmiş değil. En çok konuşulan iddia ise model sevgilisi Reeva Steenkamp'ın Oscar Pistorius'a Sevgililer Günü sürprizi için evine geldiğinde hırsız sandığı ve bu nedenle silahıyla öldürüldüğü yönünde.

"BANA SEVGİNİ NASIL GÖSTERECEKSİN?"

Olayla ilgili en ilginç detay ise Reeva Steenkamp'ın Twitter üzerinden Sevgililer Günü için attığı mesaj...

Ünlü model Steenkamp'ın, Twitter'dan Sevgililer Günü için "Bana sevgini yarın sarılarak ne kadar gösterebilirsin?" diye mesaj atmasının üzerinden saatler geçmeden sevgilisi Oscar Pistorius tarafından öldürülmüş olması, bu olayı daha da "acı verici" kılıyor.

Konuyla ilgili konuşan Oscar'ın babası Herke Pistorius "Ben hiçbir şey bilmiyorum. Bu konuyla ilgili spekülasyan yapmak son derece iğrenç ve kaba olur. Ben gerçekleri şu an bilmiyorum ve birileri açıklama yapacaksa bu Oscar olmak zorunda" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV