banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Emre Belözoğlu imzayı attı

Adı önümüzdeki sezon için Fenerbahçe Sportif Direktörü olarak anılan Emre Belözoğlu, kulübü Medipol Başakşehir ile bir yıl daha anlaştı.

21 Şubat 2017 Salı 17:36
Emre Belözoğlu imzayı attı
banner229
Emre Belözoğlu imzayı attı

Adı önümüzdeki sezon için Fenerbahçe Sportif Direktörü olarak anılan Emre Belözoğlu, kulübü Medipol Başakşehir ile bir yıl daha anlaştı.
Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, tecrübeyi yıldızın sözlemesini bir yıl daha uzattıklarını söyledi. Hürriyet’e konuşan Gümüşdağ, “Emre Belözoğlu fiziksel ve psikolojik olarak takımımıza büyük katkı yapıyor ve yapmaya da devam ediyor. Kendisiyle görüştük ve anlaştık. Bir yıl daha sözleşme imzalayacağız” dedi.
Deneyimli oyuncu Emre Belözoğlu ise şu ifadeleri kullandı: 
"Bu kulüpteki ikinci senem. Türk futbolunun en samimi ailesinin içindeyim. Bir sene daha futbol oynama şansı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Burası ailem gibiydi, Sayın Başkanımız beni gönderseydi de kapıdan kovulup bacadan girme misali gibi bir niyetim vardı. Bir sene daha futbol oynamak istiyorum. Bu fırsatı bana verdikleri için başkanımıza, yönetimimize ve teknik direktörümüze teşekkür ediyorum." 


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV