banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Fenerbahçe 2 - 1 Monaco

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe ile Monaco Kadıköy'de karşılaştı. Sarı-Lacivertliler Emenike'nin attığı gollerle güçlü rakibini 2-1 mağlup etti.

28 Temmuz 2016 Perşembe 01:32
Fenerbahçe 2 - 1 Monaco
banner267
Fenerbahçe 2 - 1 Monaco
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe ile Monaco Kadıköy'de karşılaştı. Sarı-Lacivertliler Emenike'nin attığı gollerle güçlü rakibini 2-1 mağlup etti. Konuk ekibin tek golü ise Falcao'dan geldi. Rövanş 3 Ağustos Çarşamba akşamı 21.45'te Monaco'da oynanacak.

web tasarım


FENERBAHÇE 2 - 1 MONACO
STAT: Ülker
HAKEMLER: Jesus Gil Manzano, Angel Nevado Rodriguez, Jose Manuel Fernandez Miranda (İspanya)
FENERBAHÇE: Ertuğrul, Van der Wiel (Dk.90+2 Stoch), Kjaer, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Ozan, Souza, Salih Uçan (Dk. 82 Şener), Emenike (Dk. 71 Aatif Chahechouhe), Fernandao
MONACO: De Sanctis (Dk. 13 Badiashile), Sidibe, Jemerson, Raggi, B.Mendy, Dirar (Dk. 76 Bernardo Silva), Fabinho, Bakayoko, Lemar, Germain (Dk. 86 Cavaleiro), Falcao
GOLLER: Dk. 39 ve 61 Emenike (Fenerbahçe), Dk. 42  Falcao
SARI KARTLAR: Souza, Fernandao (Fenerbahçe), Falcao (Monaco)

Fenerbahçe'de Van Persie, İsmail Köybaşı, Volkan Demirel'in sakatlıkları Alper Potuk, Volkan Şen ve Mehmet Topal'ın da cezalı olması nedeniyle Monaco maçı öncesi nasıl bir kadro kurulacağı merak konusuydu. 3-5-2 sistemiyle saha çıkan Sarı-Lacivertliler maça fırtına gibi başladı. Henüz 48. saniyede Salih Uçan'ın ceza sahası dışındna şutu direkten dışarı çıktı. 8. dakikada Salih'in ortasına iyi yükselen yeni transfer Neustadter'ın şutunu kaleci De Sanctis son anda kurtardı.

19. dakikada Emenike zor olanı başardı. Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali sol kanattan ceza sahasına muhteşem bir orta gönderdi, Emenike bomboş durumda pozisyonda topu kalecinin kucağına attı. 27. dakikada Emenike Fernandao'dan aldığı pasa gelişine vurdu top yine tecrübeli kalecide kaldı.

Geliyorum denen gol 39. dakikada geldi. Kjaer'in savunmadan gönderdiği uzun topta Jemerson'la girdiği ikili mücadeleyi kazanan Emenike kaleciyi de geçti ve topu boş ağlara yollayarak Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Golden 3 dakika sonra ilk yarının skorunu belirleyen golü Falcao attı. Dirar'ın savunma arkasına attığı topta kalesini terk eden Ertuğrul'un müdahalesi Skrtel'e çarpınca, kale önündeki Falcao'nun önüne geldi. Kolombiyalı yıldız topu boş kaleye yolladı ve durumu 1-1 yaptı.

İkinci yarıya Fransız ekibi çok hızlı başladı. Germain ve Fabinho 48 ve 49. dakikalarda net pozisyonları değerlendiremedi. Maçın yıldızı Emenike 61. dakikada yine sahneye çıktı. Yeni transfer van Der Wiel'in ortasına gelişine vole vuran Emenike kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

Skor avantajını yakalayan Fenerbahçe kalan dakikalarda daha rahattı. 81. dakikada Ozan Tufan, Salih'ten aldığı topla ceza sahasına girdi. Şutu kaleciden döndü.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe 3 Ağustos'ta Fransa'da oynanacak rövanş maçına 2-1'in avantajıyla çıkacak.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV