banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Fenerbahçe, Vitor Pereira ile yollarını ayırıyor!

Fenerbahçe yönetimi, Vitor Pereira ile yollarını ayırma kararı aldı.

11 Ağustos 2016 Perşembe 19:37
Fenerbahçe, Vitor Pereira ile yollarını ayırıyor!
banner263
Fenerbahçe, Vitor Pereira ile yollarını ayırıyor!

Fenerbahçe yönetimi, Vitor Pereira ile yollarını ayırma kararı aldı.

Audi Servisi

Fenerbahçe'de Monaco turunun kaybedilmesiyle başlayan teknik direktör krizi sona eriyor.

Yönetim; Vitor Pereira ve ekibiyle yolları ayırmaya kesin olarak karar verdi. Sarı lacivertliler hukuki ve mali prosedürleri tamamlayıp Portekizli teknik adamla yolları ayıracak.

Yönetim Pereira'nın yerine acil teknik direktör planı için de listesindeki alternatiflerle görüşmelerini hızlandırdı. Fenerbahçe'nin kısa zaman içinde Pereira ile yolların ayrıldığını ve yeni teknik direktörünü açıklaması bekleniyor.

Sürecin sonuna gelinirken Fenerbahçe'de antrenmanları yerli yardımcı antrenörler aktif olarak yönetiyor. Yönetimin direktifi doğrultusunda günde çift ve süresi uzatılmış antrenmanlarla Grasshoppers maçına hazırlanan Sarı lacivertli takım bu çalışmaların birini taktiğe, birini de kuvvete ayırıyor.

Sakat oyunculardan Robin van Persie de takıma dönerken, Hollandalı golcünün Grasshoppers maçlarında kadroda olması bekleniyor. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Simon Kjaer ise sahada koşu çalışmalarını sürdürüyor.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV