banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Fenerbahçe'de Dick Advocaat dönemi başlıyor

Fenerbahçe'de yeni hoca kararı verildi. Yöneticiler Hollandalı tecrübeli teknik adam Dick Advocaat'da karar kıldı. Taraflar her konuda anlaşma sağladı.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 12:16
Fenerbahçe'de Dick Advocaat dönemi başlıyor
banner263
Fenerbahçe'de Dick Advocaat dönemi başlıyor
Fenerbahçe'de yeni hoca kararı verildi. Yöneticiler Hollandalı tecrübeli teknik adam Dick Advocaat'da karar kıldı. Taraflar her konuda anlaşma sağladı.

Beylikdüzü Mercedes Servisi

Fenerbahçe yeni teknik direktörünü Hollanda'da buldu. Yöneticilerin Hollanda'da tecrübeli teknik adam Dick Advocaat'la görüştüğü ve tarafların anlaşma sağladığı belirtildi.

Grasshopper maçına "yeni hoca" planı

Pereira'yla köprülerin tamamen atılmasının ardından yeni teknik adam arayışlarına hız veren ve dört koldan görüşmelere başlayan Fenerbahçe'de özellikle Grasshoppers maçına yeni teknik adamla çıkma planı vardı.

Kocaman, Pellegrini, Carlos, Ümit Özat derken...

Aykut Kocaman'dan Manuel Pellegrini'ye, Ümit Özat'tan Roberto Carlos'a kadar birçok teknik adamın ismi medyada yazılırken yönetim, son olarak Milli Takımımız'ın EURO 2016 elemelerindeki rakini Hollanda Milli Takımı'nın danışmanlığını yapıyordu.

Yıllar önce Persie'yi istemişti

PSV Eindhoven, Alkmaar Zenit ve Rangers gibi kulüp takımlarının yanı sıra  Hollanda, Rusya ve Güney Kore Milli Takımlarını da çalıştıran Advocaat, İskoç ekibi Rangers'ı çalıştırdığı dönemlerde Van Persie'yi transfer etmek istemiş ancak başarılı olamamıştı.

DICK ADVOCAAT KİMDİR?

Adı: Dick Nicolaas Advocaat
Doğum tarihi: 27 Eylül 1947
Doğum yeri: Lahey / Hollanda
Çalıştırdığı takımlar: Hollanda milli takımı yardımcı antrenörü (2 kere), Haarlem, Schiedam, Dordrecht, Hollanda (3 kere), PSV Eindhoven (2 kere), Rangers, Borussia Mönchengladbach, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, Zenit, Belçika Milli Takımı, Rusya, Az Alkmaar




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV