banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Fernandao Fenerbahçe’yi ipten aldı

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında Fenerbahçe ile Celtic İskoçya'da karşılaştı. Sarı-Lacivertliler 2-0 geriye düştüğü mücadelede Fernandao'nun 43 ve 47. dakikalarda attığı gollerle sahadan 2-2 berabere ayrıldı.

02 Ekim 2015 Cuma 02:54
Fernandao Fenerbahçe’yi ipten aldı
banner299
Fernandao Fenerbahçe’yi ipten aldı
UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında Fenerbahçe ile Celtic İskoçya'da karşılaştı. Sarı-Lacivertliler 2-0 geriye düştüğü mücadelede Fernandao'nun 43 ve 47. dakikalarda attığı gollerle sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Fenerbahçe gruptaki ilk puanını aldı.

CELTİC 2 - 2 FENERBAHÇE

STAT: Celtic Park

HAKEM: Kenn Hansen, Lars Rix, David Vang Andersen (Danimarka)

CELTIC: Gordon, Lustig, Boyata, Ambrose, Tierney (Dk.82 Blackett), Brown, Bitton, Commons, Johansen (Dk.82 Ragic), Forrest (Dk.90 Armstrong), Griffiths

TEKNİK DİREKTÖR: Ronny Deila

FENERBAHÇE: Fabiano, Şener, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan (Dk. 46 Diego), Meireles (Dk. 79 Ba), Volkan (dk. 40 Fernandao) , Nani, Van Persie

TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

SARI KARTLAR: Johansen, Forrest, Boyata (Celtic), Meireles, Alves, Kjaer (Fenerbahçe)

GOLLER: Dk. 28 Griffiths, dk. 32 Commons (Celtic), dk. 43 ve 47 Fernandao (Fenerbahçe)

Maça ev sahibi Celtic hızlı başladı. Henüz 3. dakikada sağ kanattan Lustig'in ortasına Forrest sert bir vuruş yaptı. Top yan ağlarda kaldı. İlerleyen dakikalarda Fenerbahçe de topa hakim olup Volkan Şen ve Nani ile topu ileri taşımaya çalıştı ama başarılı olamadı. Celtic, uzun ters toplarla Fenerbahçe savunmasını hazırlıksız yakalamaya çalıştı bunu da zaman zaman başardılar.

28. dakikada Commons'ın sağdan kullandığı kornerde arka direkte Girffiths'in şutunu Fabiano çeldi. Dönen topu Griffiths ağlara gönderdi. Beşiktaş derbisinde olduğu gibi Sarı-Lacivertliler art arda kalesinde gol yeme özelliğini bu maçta da sürdürdü. Ev sahibi ekip Celtic Park'ta fark 2'ye çıktı. 32. dakikada Forrest sol kanattan yine hareketlendi ve yerden ortaladı. Penaltı noktası üzerinde Commons sol ayağıyla gelişine çok sert vurdu: 2-0..

36. dakikada sakatlanan Volkan Şen'in yerine Fernandao girince Fenerbahçe rakip sahada topla oynama yüzdesini arttırdı. 43. dakikada Fenerbahçe'yi umutlandıran gol geldi.

Savunmanın hatalı geri pasında araya giren Fernandao ilk yarının skorunu belirledi: 2-1

Pereira 'oyun kurmakta' zorlanan takımını 45 dakika sonra fark edince 2. yarıya Ozan-Diego değişikliğe ile başladı. Bu değişiklikle Fenerbahçe oldukça hareketlendi..

47. dakikada Berilyalı golcü tekrar sahneye çıktı. Nani'nin soldan kullandığı kornerde ön direkte Fernandao kafayı vurdu ve skoru eşitledi: 2-2...

İştaha kabaran Fenerbahçe 3. gol için Celtic kalesini adeta ablukaya aldı.. Diego yönetiminde galibiyeti arayan Sarı-Lacivertliler 52. dakikada Fernandao ile gole çok yaklaştı. Raul Meireles'in savunma arkasına pasında Fernandao, kaleciyi önde görüp aşırtma bir vuruş denedi. Top boş kale yerine auta çıktı. 53. dakikada ise Mehmet Topal'dan pası alan Hasan Ali sol çaprazdan yakın köşeye çok sert vurdu. Kaleci topu direk dibinden kornere çeldi. 61. dakikada ise bu kez Diego kaleyi yokladı ama Lustig bu kez ayaklarıyla topu çeldi. Oyunun son 20 dakikasında ise Celtic baskıyı atlatıp skoru bozmaya çalıştı.

70. dakikada hızlı paslalarla sol kanattan etkili gelen Celtic'te Forrest'ın sol çaprazdan şutu kaleci Fabiano'da kaldı. 77. dakikada ise Johansen'in yay üzerinden şutunu Fabiano sektirdi. Savunmada Alves topu son anda uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV