banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Galatasaray Avrupa'da da tat vermedi

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray C grubundaki ilk maçında konuk ettiği Atletico Madrid'e Griezmann'ın ilk yarıda attığı gollere engel olamadı ve 2-0 yenildi

16 Eylül 2015 Çarşamba 01:15
Galatasaray Avrupa'da da tat vermedi
banner266
Galatasaray Avrupa'da da tat vermedi
Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray C grubundaki ilk maçında konuk ettiği Atletico Madrid'e Griezmann'ın ilk yarıda attığı gollere engel olamadı ve 2-0 yenildi. Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamayan Sarı-Kırmızılılar Devler Ligi'ne de kötü başlangıç yaptı.

GALATASARAY 0 - 2 ATLETICO MADRID

STAT: TT Arena
HAKEM: Szymon Marciniak, Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz (Polonya)

GALATASARAY: Muslera, Sabri (Dk.46 Yasin), Semih, Denayer, Carole, Selçuk, Hakan Balta, Emre Çolak (Dk.32 Umut Bulut), Sneijder, Burak, Podolski (Dk.71 Sinen Gümüş)
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

ATLETICO MADRID: Oblak, Juanfran, Godin, Gimenez, Siqueira, Tiago, Saul (Dk.80 Oliver) , Koke, Vietto (Dk.62 Gabi), Griezmann, Jackson Martinez (Dk.60 Fernando Torres)
TEKNİK DİREKTÖR: Diego Simeone

SARI KARTLAR: Burak Yılmaz, Yasin (Galatasaray), Gabi (Atletico Madrid)

GOLLER: Dk.18, 25 Griezmann (Atletico Madrid)

Spor Toto Süper Lig'e istediği gibi başlangıç yapamayan Galatasaray Şampiyonlar Ligi performansı ile taraftarının gönlünü almak için sahaya çıktı. Temsilcimizde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sahaya sürpriz bir 11 sürerek herkesi şaşırttı. Futbol kamuoyunda takımdan ayrılan Melo'nun boşluğu nasıl doldurulacak tartışmaları yaşanırken Hamzaoğlu bu bölgede Hakan Balta tercihini kullandı. Yeni transferler Denayer ve Carole'de kendilerine ilk 11'de yer buldu.

İspanyol temsilcisi önde yaptığı yaptığı pres ve sergilediği tatlı sert futbol ile oyun kontrolünü ele geçirdi. Savunma ile hücum hattı arasındaki bağlantısı kesilen Galatasaray topu ileri uca taşımakta ve topu hücum hattında tutmakta oldukça zorlandı.

Goller arka arkaya geldi.

18. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Griezmann ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla ağlarımızı sarstı:1-0.

25. dakikada yine sahnede Griezmann vardı. Ceza sahasına açılan ortada Godin kafasıyla topu Griezmann'ın önüne indirdi. Fransız futbolcunun volesi ağlarla buluştu:2-0.

Hamza Hamzaoğlu erken oyuncu değişikliğine gitti. Maçın 32. dakikasında etkisiz ve yaptığı pas hatalarıyla dikkat çeken Emre Çolak oyundan çıkarken taraftarın protestosuna uğradı. Islıklanan genç oyuncunun yerine ise Umut Bulut girdi.

ilk yarının kalan dakikalarında temsilcimiz topa daha fazla sahip olsa da topu rakip kaleye taşımakta oldukça zorlandı. Etkisiz ataklar geliştiren Aslan 44. dakikada Denayer ile gole yaklaştı. Sneijder'in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte kafayı vuran genç yıldızın şutu direğin hemen yanından dışarı gitti. İlk 45 dakika Atletico Madrid'in 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Hamza Hamzaoğlu Sabri'nin yerine Yasin öztekin ile başladı. İlk yarında hücum organizasyonlarında vasatı aşamayan Sarı-Kırmızılılar 2. 45 dakikada yapılan bu değişiklikle 3-5-2 oyun sistemine dönerek katı Atretico Madrid savunmasını aşmaya çalıştı.

52' Denayer sağ kanadı çok etkili kullandı. Podolski'ye pasını verdi. Alman oyuncunun şutu auta gitti.

Yasin'in oyuna girmesiyle hareketlenen Sarı-Kırmızılılar taraftarının da yoğun desteğini arkasına alarak rakibinin üstüne gitmeye başladı. İlk yarıya nazaran daha etkili ve istekli bir oyun sergileyen Galatasaray tüm riskleri göze alarak rakibinin üstüne gitmeye başladı.

68. dakikada ilginç bir şanssızlık yaşandı. Sneijder'in pasına hareketlenen Burak Yılmaz çizgiye inerek ceza sahası içinde boş pozisyonda bulunan Podolski'nin önüne bıraktı. Alman futbolcu tam bitirici vuruşu yapacakken zeminin azizliğine uğradı ve kendini yerde buldu.

86. dakikada Oliver Torres, savunmanın arkasındaki Griezmann'a pasını aktardı. Muslera, Griezmann'ın yakın mesafaden çıkardığı şutu kurtararak mutlak bir gol fırsatını önledi.

Kalan dakikalar da her iki takım adına gol getirmeyince mücadele 2-0 Atletico Madrid üstünlüğü ile sona erdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV