banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Galatasaray Eskişehirspor'a acımadı

Süper Lig'in 10. haftasında Eskişehirspor'u konuk eden Galatasaray, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın (2) ilk 45 dakikada kaydettiği gollerle 3-0'a getirdiği maçı Bilal Kısa'nın 85 dakika golüyle taçlandırarak 4-0

30 Ekim 2015 Cuma 02:39
Galatasaray Eskişehirspor'a acımadı
banner299
Galatasaray Eskişehirspor'a acımadı
Süper Lig'in 10. haftasında Eskişehirspor'u konuk eden Galatasaray, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın (2) ilk 45 dakikada kaydettiği gollerle 3-0'a getirdiği maçı Bilal Kısa'nın 85 dakika golüyle taçlandırarak 4-0 ile rahat bir galibiyete imza attı. Eskişehirspor'un başına geçtiğinden beri galibiyete hasret kalan İsmail Kartal ise 3. maçından da eli boş ayrıldı.

GALATASARAY 4 - 0 ESKİŞEHİRSPOR

STAT: TT Arena

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Serkan Olguncan

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Denayer, Olcan, Selçuk, Jem Paul, Yasin (Dk.60 Sinan Gümüş), Emre Çolak (Dk.75 Bilal Kısa), Podolski, Burak (Dk.83 Koray)

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Kamil, Sezgin, Anıl, Özgür (Dk.46 Akaminko), Toko, Causic, Engin, Ben Khalifa (Dk.46 Emre Güral), Kaan (Dk.87 Alparslan), Gekas

SARI KARTLAR: Selçuk İnan, Jem Karacan (Galatasaray), Toko, Anıl Karaer, Causic, Engin (Eskişehirspor)

GOLLER: Dk.9 Selçuk İnan, Dk.40, 45+1 Burak Yılmaz (2), Dk.85 Bilal Kısa (Galatasaray)

Son dönemde Lig'de ve Avrupa'da gösterdiği performans ile göz dolduran ve taraftarının güvenini tekrardan kazanan Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu Süper Lig'de zor günler geçiren ve teknik direktör değişikliğine giderek İsmail Kartal'ı takımın başına getiren Eskişehirspor karşısında şaşırtıcı bir kadro ile çıktı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Sneijder'in eksikliğinde Carole ve Rodriguez'in sakatlıkları da eklenince rotasyona gitmek zorunda kalan Sarı-Kırmızılılarda Hamzaoğlu rotasyonu abartarak formunu yakalamış Hakan Balta-Chedjou ikilisinin yerine Semih-Denayer ikilisine görev verirken orta alanda Selçuk'un yanında ilk defa Jem Karacan'a görev verdi.

Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanan ilk maçta Atletico Madrid'e karşı performansıyla vasatı aşamayan ve erken bir değişiklik ile kenara alınan Emre Çolak'ı Sneijder'in yokluğunda 10 numara pozisyonunda  görevlendiren Hamzaoğlu, sakatlıktan dönen Burak Yılmaz'a da ilk 11'deki görevini geri verdi.

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı deplasman maçlarında puana hasret kalan hatta gol bile atamayan rakibi karşısında tam sahada uyguladığı pres ve yüksek pas yüzdesi ile oyunu tamamen rakip yarı sahaya yıkan Aslan'ın golü de gecikmedi. 9. dakikada kaptan Selçuk İnan, İzlanda maçında tüm ülkeyi sevince boğan golünün aynısını Eskişehirspor'a karşı da attı.

Burak Yılmaz'ın yerde kalması sonu kazanılan serbest vuruşta topun arkasına geçen tecrübeli futbolcu bir kez daha klasını konuşturdu ve takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

15 dakikalık bölümün ardından oyun temposunu düşüren Galatasaray, oyunu rölantide tutmaya çalıştı ancak bu bölümde Eskişehirspor oyuna ortak oldu. Galatasaray savunma alanında görülmeye başlayan Es-Es etkili olmasa da ataklar geliştirdi.

İlk yarının son bölümlerinde tekrar vites arttıran Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri 41. dakikada farkı ikiye çıkarttı. Emre Çolak, Burak Yılmaz'a doğru çok güzel ortaladı. Burak Yılmaz da gelen bu ikramı geri çevirmeyerek Eskişehirspor ağlarını sarstı:2-0.

Golden sonrada hız kesmeyen Galatasaray'da sahneye bir kez daha Selçuk İnan çıktı.Kaptan 45+1'de ceza sahasına girmek isterken yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz, ağları tekrar havalandırdı ve skoru 3-0'a getirdi. Bu golün santası yapılmadı ve ekipler soyunma odalarına bu skorla girdi.

Ben Khalifa ve Özgür'ün yerine Akaminko ve Emre Güral'ı oyuna alarak başlayan Eskişehirspor, ikinci yarıya daha organize ve hücumu düşünen bir sistemle başladı. Konuk ekip 48. dakikada mutlak bir golden de yararlanamadı. Sol kanattan Engin Bekdemir'in kullandığı köşe vuruşunda Theofanis Gekas'ın indirdiği topa Anıl Karaer arka direkte kafa vuruşunu yaptı ancak top üst direkten geri döndü.

Galatasaray, ilk oyuncu değişikliğini 60. dakikada gerçekleştirdi. Yasin Öztekin oyundan çıkarken yerine Sinan Gümüş dahil oldu.

Podolski, 66. dakikada Olcan'ın taçtan gönderdiği pasta kaleyi denedi ama bir kez daha direğe takıldı.

Yakalanan skor farkının da verdiği rehavet ile oyun temposunu düşüren Sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda ilk 45 dakikaya nazaran daha az pozisyon bulsa da sergiledikleri oyun göz doldurdu.

75. dakikada Emre Çolak'ın yerine oyuna giren Bilal Kısa, 86. dakikada ceza sahasının dışından çok iyi vurdu ve rakip fileleri sarstı. Arena'da farkı 4'e çıkaran tecrübeli futbolcu maçın skorunu tayin etmiş oldu:4-0.

seo, web tasarım, seo yazılım,


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV