banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Galatasaray'a Albayrak şoku!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların Antalya kampı dönüşünde rahatsızlık geçirdi.

18 Ocak 2015 Pazar 23:52
Galatasaray'a Albayrak şoku!
banner267
Galatasaray'a Albayrak şoku!
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların Antalya kampı dönüşünde rahatsızlık geçirdi.

Devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Alanya ilçesinde yaptığı 5 günlük kamp ile tamamlayan Galatasaray, İstanbul'a sıkıntılı döndü. Sarı-kırmızılı takımın, Gazipaşa Havaalanı'ndan İstanbul'a hareketi öncesinde kafilede yer alan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, mide rahatsızlığı geçirdi.

Havaalanında fenalaştı

Uçağa binişi sırasında midesini tutan ve rahatsız olduğunu belirten Abdurrahim Albayrak için havaalanına ambulans çağrıldı. Müdahalesi yapılan ve kalp krizi şüphesiyle EKG'si de çekilen Albayrak, takımla birlikte İstanbul'a dönmek istediğini belirtti.

Sakatlıklara çok üzüldü

Müdahalenin ardından Abdurrahim Albayrak'ın da yer aldığı sarı-kırmızılı takımı taşıyan uçak, yaklaşık yarım saatlik gecikmenin ardından İstanbul'a hareket etti. Bu arada Albayrak'ın, Alanya kampında yapılan maçlarda Burak Yılmaz, Koray Günter ve Semih Kaya'nın sakatlanmalarına çok üzüldüğü öğrenildi.

Galatasaray İstanbul'da

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek. Antalya'daki 5 günlük kamp çalışmalarını tamamlayan sarı-kırmızılı takım, İstanbul'a geldi.

Abdurrahim Albayrak'ın durumu

Antalya'daki hareketten önce mide rahatsızlığı yaşayan ve burada müdahalesi yapılan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak da takımla beraber İstanbul'a geldi. Albayrak'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Antalya kampı sırasında International Royal Cup'da mücadele eden ve 1 galibiyet, 1 yenilgiyle organizasyonu üçüncü sırada tamamlayan Galatasaraylı futbolcular, yarın günü dinlenerek geçirecek. Sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 22 Ocak Perşembe günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ise 20 Ocak Salı günü başlayacak.

Semih Kaya'nın durumu

Bu arada International Royal Cup'da Guaratingueta ile oynanan üçüncülük maçında sakatlanan Semih Kaya'nın durumunun yarın gerçekleştirilecek kontrollerin ardından netlik kazanacağı bildirildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV