banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Galatasaray'a 'Osmanlı' tokadı

Sezona Sivasspor beraberliği ile başlayan son şampiyon Galatasaray, seyircisi önünde Lig'in yeni ekibi Osmanlıspor'a da 2-1 kaybederek kötü gidişini sürdürdü.

25 Ağustos 2015 Salı 02:09
Galatasaray'a 'Osmanlı' tokadı
banner266
Galatasaray'a 'Osmanlı' tokadı
Sezona Sivasspor beraberliği ile başlayan son şampiyon Galatasaray, seyircisi önünde Lig'in yeni ekibi Osmanlıspor'a da 2-1 kaybederek kötü gidişini sürdürdü. Karşılaşmada Ankara ekibinin gollerini Serdar ve Torje kaydederken Sarı-Kırmızılıların tek golü kaptan Selçuk'tan geldi.

GALATASARAY 1 - 2 OSMANLISPOR

STAT: TT Arena
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Orkun Aktaş

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Jose Rodriguez (Dk.58 Melo), Umut, Podolski, Sneijder, Burak (Dk.58 Yasin)
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

OSMANLISPOR: Ahmet Şahin, Numan, Soro, Muhammed Bayır, Aslantaş, Umar, Musa (Dk.69 Erdal), M. Güven, Ndiaye, Torje (Dk.79 Seto), Serdar Deliktaş (Dk.61 Rusescu)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

SARI KART: Sneijder (Galatasaray) Serdar Deliktaş (Osmanlıspor)

GOLLER:Dk. 42 Selçuk (Galatasaray), Dk.29 Serdar, Dk.52 Torje (Osmanlıspor)

Karşılaşmada ilk tehlikeli atak 3. dakikada Galatasaray'dan geldi. Sol kanattan bindiren Sneijder, topu Burak Yılmaz'ın koşu yoluna gönderdi. Burak'ın, ceza sahasına girer girmez sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top az farkla auta gitti.

Sarı-Kırmızılılar 13. dakikada yine Burak Yılmaz ile etkili oldu. Defansın arkasına atılan topta tecrübeli golcü kaleci Ahmt Şahin'i de geçti ancak açısını kaybedince şut şansı kaybetti.

Burak Yılmaz Osmanlıspor karşısındaki performansı ile göz doldurdu. Golcü oyuncu Galatasaray'ın skor anlamında en etkili ismi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Savunma arkasına yaptığı koşular ve mücadeleci oyunuyla göz dolduran Burak 19. dakikada tekrar Osmanlıspor kalesini yokladı.  Sabri Sarıoğlu'nun sağ kanattan açtığı ortaya ceza sahası içinde bulunan Burak Yılmaz çok iyi yükseldi. Golcü futbolcunun kafa vuruşunda kaleci Ahmet Şahin etten duvar ördü.

Osmanlıspor ceza sahası içinde topla buluştuğu ilk pozisyonda golü buldu. 30. dakikada eski Galatasaraylı Musa Çağıran, ceza sahası içerisinde bulunan arkadaşı Serdar Deliktaş'a olağanüstü bir pas gönderdi. Serdar, bu pası alır almaz topu kaleye yolladı ve Galatasaray ağlarını havalandırdı: 1-0.

Kritik anların adamı Selçuk İnan, bir kez daha kritik bir anda sahne aldı ve takımına eşitliği getirdi. Kaptan, 42. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun sert ortasında iyi yükselerek Osmanlıspor ağlarını sarstı ve takımının ilk golünü attı:1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınac ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başında konuk ekip bir gol daha buldu. Sneijder'in rakip yarı sahada kaptırdığı topun ardından Osmanlıspor hızla atağa kalktı. Sol kanatta topla buluşan Torje, 50. dakikada orta yapması beklenirken uzak bir noktadan topu bir anda kaleye gönderdi ve ağları havalandırdı. Golde Muslera'nın büyük hatası vardı.

72. dakikada Sneijder'in pasında topla buluşan Podolski, süratle ceza sahasına hareketlendi. Alman futbolcunun çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çıkardığı şutu Ahmet Şahin kurtardı. Bu pozisyonun hemen ardından kullanılan köşe vuruşunda Podolski iyi yükseldi. Podolski'nin kafa vuruşunda gole yine kaleci Ahmet Şahin engel oldu. Osmanlıspor kalesine üst üste gerçekleştirdiği ataklarla yüklenen Galatasaray'da bu kez Sneijder kaleyi denedi. Hollandalı yıldızın yerden sert şutu savunmadan döndü.

beylikdüzü oto servis

Podolski, 77'de Sneijder'in kısa pasında topa bekletmeden vurdu. Yerden sert bir şekilde giden top auta çıktı.

Galatasaray 80'li dakikaların başında Selçuk İnan ile net gol pozisyonlarından yararlanamadı. 81. dakikada Yasin ortaladı, Selçuk İnan'ın kafa vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi. pozisyonun hemen ardından kullanılan kornerde ise top karambol anında Selçuk'un önünde kaldı ancak tecrübeli futbolcu topu kalecinin üstüne gönderdi.

84. dakikada şık bir şekilde ceza sahası içerisine giren Sneijder, yerden tehlikeli bir şut gönderdi fakat top diğerinden dibinden auta gitti.

Kalan dakikalarda iki takımda gol bulamayınca mücadele 2-1 Osmanlıspor üstünlüğü ile sona erdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV