banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

İşte Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin saati

20 Mart'ta oynanması gerekirken güvenlik sebebiyle 13 Nisan'a ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin başlama saati yapılan toplantı sonrası 19.30 olarak açıklandı.

05 Nisan 2016 Salı 15:48
İşte Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin saati
banner263
İşte Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin saati
20 Mart'ta oynanması gerekirken güvenlik sebebiyle 13 Nisan'a ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin başlama saati yapılan toplantı sonrası 19.30 olarak açıklandı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hangi tarihte oynanacağı polemiğinin Futbol Federasyonu'nun 13 Nisan kararıyla sona ermesinin ardından, gözler bu kez de derbinin saatine çevrildi. Toplananan İl Güvenlik Kurulu'nda derbinin başlama saati 19.30 olarak belirlendi.

GALATASARAY 20.00'DE BAŞLASIN İSTİYORDU

Anımsanacağı gibi terör saldırısı ihbarı nedeniyle ertelenen ve 13 Nisan 2016’da oynanacağı açıklanan TT Arena’daki Fenerbahçe derbisinin ‘gündüz’ oynatılacağı yönünde duyumlar alan Galatasaray Kulübü harekete geçmişti. TFF’nin, 28. ve 29. haftanın fikstüründe düzenlemeye gitmesine karşın Galatasaray-Fenerbahçe maçının saatini duyurmaması üzerine Sarı-Kırmızılılar bu konuda temaslarda bulunmuştu. G.Saray yönetimi, derbinin gündüz oynanacağına dair geçen hafta çıkan iddialar üzerine önce TFF ardından da İl Güvenlik Kurulu yetkilileri ile görüştmüştü.

Dijital Baskı

İddiaya göre Sarı-Kırmızılılar, derbinin hafta içinde gündüz oynatılması halinde mesai saatlerine denk gelecek olması nedeniyle tribünlerin boş kalma riskini düşünerek akşam saatlerinde ısrarcı olmuştu. İlk temasın kurulduğu Futbol Federasyonu, böyle bir ihtimali düşünmediklerini belirtip, “Kararı İl Güvenlik Kurulu verecek” dedi. Kurul ile temasa geçen Galatasaray'a, “Gün ışığından yararlanmak için maç biraz erken bir saatte oynanabilir” yanıtı verilmişti.

Türkiye’de son yıllarda sadece 1 derbi müsabakası akşam saatlerinde oynanmadı. O da 21 Eylül 2003 tarihinde Olimpiyat Stadı'nda yapılan Galatasaray-Fenerbahçe maçı idi. 2-2 sona eren derbi, saat 16.10’da başlamıştı.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV