banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Kadıköy'de bir Fenerbahçe klasiği

Spor Toto Süper Lig 23. haftanın en önemli karşılaşmasında Fenerbahçe Galatasaray'ı konuk etti. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 81. dakikada Kuyt'un attığı golle 1-0 kazandı.

08 Mart 2015 Pazar 21:14
Kadıköy'de bir Fenerbahçe klasiği
banner299
Kadıköy'de bir Fenerbahçe klasiği
Spor Toto Süper Lig 23. haftanın en önemli karşılaşmasında Fenerbahçe Galatasaray'ı konuk etti. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 81. dakikada Kuyt'un attığı golle 1-0 kazandı.

FENERBAHÇE 1 - 0 GALATASARAY
STAT: Şükrü Saraçoğlu
HAKEMLER: Cüneyt çakır, Tarık Ongun, Bahattin Duran
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner, Mehmet Topal, Emre, Diego (Dk.77 Webo), Kuyt, Emenike (Dk.66 Alper), Sow (Dk.85 Selçuk Şahin)
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan (Dk.46 Koray), Telles (Dk.58 Yasin), Hamit (DK.89 Emre Çolak), Selçuk, Olcan, Sneijder, Burak, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu
GOL: Dk.81 Kuyt (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Hakan Balta, Umut Bulut, Olcan Adın, Burak Yılmaz (Galatasaray)
Türkiye'de değim yerindeyse hayatı durduran, nefeslerin tutulduğu 90 dakika Cüneyt Çakır'ın ilk düdüğü ile birlikte gerek temposu gerekse kaçan pozisyonları ile futbolseverlerin beklentilerini karşıladı.

Karşılaşmanın 3. dakikasında hızlı gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın yaptığı ortayı Volkan yumruklarıyla uzaklaştırdı. Selçuk İnan önüne düşen topu hiç beklemeden kaleye gönderdi fakat tecrübeli kaleci bu topu da kornere çelmeyi başardı.

Fenerbahçe bu dakikadan sonra oyun dengesini kurdu ve oyunu Sarı-Kırmızılı ekibin yarı alanı9na yıkmayı başardı. 7. dakikada ceza sahasında topla buluşan Diego Hamit taranfından düşürüldü. Fakat pozisyona çok yakın olan Cüneyt Çakır oyunu devam ettirdi.
Beylikdüzü Tabela
Fenerbahçe'nin bu baskısını kontra ataklarla karşılık veren Galatasaray 12. dakikada Burak Yılmaz'la mutlak gol şansını değerlendiremedi.
Umut'un verdiği topa hareketlenen yıldız golcü Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı. Burak önünde seken topu Volkan'ın üzerinden kaleye gönderdi fakat meşin yuvarlak auta gitti.

Bu dakikadan sonra İsmail Kartal'ın öğrencileri baskısını arttırdı. 24. dakikada Caner'in ceza sahasına yaptığı ortaya Dirk Kuyt yükseldi. Sert bir kafa vuruşu yapan Hollandalı topu auta gönderdi.

Sarı-Lacivertliler Galatasaray kalesinde her geçen dakika baskısını arttırdı. Diego ve Emenikey'le Sarı-Kırmızılıların kalesini yoklayan İsmail Kartal'ın öğrencileri aradıkları gölü bulamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümünde eşitlik bozulmayınca, soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Dev derbinin ikinci yarısı da ilk yarıda olduğun gibi yüksek tempolu başladı. Galatasaray'da ilk yarının son dakikalarında sakatlanan Hakan BalTa'nın yerine oyuna genç Koray Günter dahil oldu.

53. dakikada Emenike'nin uzun topuna hareketlenen Sow sert bir şut çıkardı fakat Muslera topa mükemmel uzandı ve topu kornere gönderdi. Kullanılan kornere iyi yükselen Emenike düzgün bir kafa vuruşu yaptı fakat meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

Dakikalar 60 gösterdiğinde uzun topa hareketlenen Emenike, Olcan tarafından ceza sahasının ön bölümünde düşürüldü. Topun başına geçen Emre Belözoğlu müthiş bir şut çıkardı fakat direği geçemedi.

Golü bulmak için İsmail Kartal oyuna ilk önce Alper'i daha sonra da Webo'yu dahil etti.

Dakikadalar 81'i gösterdiğinde Fenerbahçe'nin yıldız ismi Kuyt sahne aldı. Uzun topa hareketlenen Hollandalı topu kontrol etti  ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Fenerbahçe karşılaşmayı 1-0 kazandı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV