banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu arasında ilginç diyalog

Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu arasında ilginç bir olay yaşandı.

06 Ocak 2016 Çarşamba 09:38
Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu arasında ilginç diyalog
banner304
Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu arasında ilginç diyalog
Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu arasında ilginç bir olay yaşandı.

Çalhanoğlu, Whatsapp'tan kendisine, "Köln'e geldim, seninle tanışmak istiyorum" diyen Sofuoğlu'na, "Sizi tanımıyorum, numaramı nereden aldınız?" diye yazdı. Sofuoğlu da bütün yazışmaları sosyal medyadan yayınladı ve sitem etti.

Supersport kategorisinde 4 kez Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, Bayern Leverkusen'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu ile 'Whatsapp'ta yaptığı yazışmayı sosyal medya hesabından yayınladı.

    Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu arasında geçen diyalogda sizce kim haklı?
    — Mynet Spor (@mynetspor) 6 Ocak 2016

ÇALHANOĞLU: BEN SİZİ TANIMIYORUM

Yazışmada Sofuoğlu, Çalhanoğlu'na, "Hakan kardeşim, ben Kenan Sofuoğlu. Köln'e geldim. Seninle tanışmak istiyordum ama buralarda değilmişsin" diye yazarken, Çalhanoğlu, "Tanıyamadım sizi. Ne için tanışmak istiyorsunuz. Ben sizi tanımıyorum" cevabını verdi.

Sofuoğlu, "Sevdiğim için tanışmak istedim. Motosikletçi" diye kendini tanıttı. Ancak Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nu hala tanıyamayan Çalhanoğlu, "Numaramı kimden aldınız" diye sordu.

Bu cevaba sinirlenen Sofuoğlu, "Kardeş sileriz, sıkıntı yapma" diye yazdı ve görüşmeye kendi adına noktayı koydu.

Yazışma, Hakan Çalhanoğlu'nun, "Kimden aldınız, sıkıntı yok" diye yazmasıyla sona erdi.

SOFUOĞLU: BU CEVAP SANA YAKIŞMADI

Kenan Sofuoğlu, milli futbolcu ile yaptığı görüşmenin ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Hakan Çalhanoğlu, beni tanıyıp tanımaman önemli değil, ama seni seven birine bu şekilde cevap vermen sana yakışmadı. Senin numaran gizliyse bizim numaramız daha gizli, ama bize ulaşan hiçkimseye asla böyle cevap verip hesap sormadık. Yakışmadı."


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV