banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kim bu FETÖ'cü hakemler

Yardımcı hakemlerin de bulunduğu 66 üst klasman hakemden 7’sinin FETÖ ile bağlantılı olduğu ileri sürüldü.

01 Ağustos 2016 Pazartesi 10:47
Kim bu FETÖ'cü hakemler
banner321
Kim bu FETÖ'cü hakemler
Yardımcı hakemlerin de bulunduğu 66 üst klasman hakemden 7’sinin FETÖ ile bağlantılı olduğu ileri sürüldü.

web tasarım

15 Temmuz gecesi yaşanan girişimden sonra devletin tüm kademelerinde soruşturmalar devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'na da (TFF) sıçrayan soruşturma sonrası tüm kurullar istifa etti. Soruşturma kapsamında Tahkim Kurulu, PFDK, UÇK, Etik, Kulüp Lisans, MHK, Temsilciler Kurulu, Sağlık Kurulu, Dopingle Mücadele Kurulu, Engelliler Koordinasyon Kurulu ve Dış İlişkiler İcra Kurulu, ‘soruşturmanın selameti için’ istifalarını sundu. TFF, yaptığı açıklamada 'Suçsuz bulunanlar görevlerine devam edecek' dedi.

İLK HEDEF TEMSİLCİLER

Özellikle hakem, gözlemci ve temsilciler içinde yoğun bir yapılanma tespit edildi. Süper Lig ve PTT 1. Lig’de maç yönetme hakkına sahip yardımcılarla birlikte toplam 66 hakemin 7’sinin FETÖ ile bağlantılı olduğu öne sürüldü. Alt klasmanda, bölge ve aday hakemler arasında da cemaate yakın çok sayıda isim bulunduğu ve incelemelerin sürdüğü öğrenildi. Devam eden soruşturma sonrası bu isimler tek tek açıklanacak.

300 KİŞİDE SAHTE TC

Emniyet ve federasyon yetkililerinin ortak çalışmasında ilginç bir duruma da rastlandı. TFF’de çalışan 300 kişinin sahte TC kimlik numarası bildirdiği ortaya çıktı. Merkez ve taşra teşkilatında çalışan söz konusu kişilerin bilerek yanlış TC numaraları bildirdiği, ikinci etap çalışmalarda verilen numaralarla kimlik fotokopilerinin tutmamasıyla ortaya çıktı.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV