banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kupa Voley'de Şampiyon Fenerbahçe

Kadınlar Kupa Voley Final Karşılaşması'nda VakıfBank ile Fenerbahçe şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili savunma yapan sarı lacivertliler karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

17 Ocak 2017 Salı 22:54
Kupa Voley'de Şampiyon Fenerbahçe
banner267
Kupa Voley'de Şampiyon Fenerbahçe
Kadınlar Kupa Voley Final Karşılaşması'nda VakıfBank ile Fenerbahçe şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili savunma yapan sarı lacivertliler karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu. 2017 yılının ilk kupasını kazanan Fenerbahçe bayan voleybol takımı 3. defa bu mutluluğa ulaşmış oldu.
Ankara Başkent Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk setinde Kim'in servisleriyle avantaj yakalayan Fenerbahçe 5-2 öne geçti. VakıfBank rakibini yakalasa da Sarı-Lacivertliler ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Eda'nın etkili servislerini artan savunma direnciyle birleştiren Fenerbahçe, avantajı tekrar eline aldı ve ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. Naz'ın servis turunda üçlü hücum turuna geçen VakıfBank 6-0'lık bir seri yakaladı ve 19-16 öne geçti. Bu sefer rakibini yakalayan taraf Fenerbahçe oldu ve setin son bölümünü daha iyi oynayan Sarı-Lacivertliler, yakaladığı seri ile setten 25-22 galip ayrıldı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sete çok iyi başlayan Fenerbahçe ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Aradaki sayı farkını koruyan Sarı-Lacivertliler ikinci teknik molaya 16-8 önde giren taraf oldu. Rahat oyununu setin sonunda da sürdüren Fenerbahçe, ikinci seti 25-15 kazanarak durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü setin başına karşılıklı sayılar vardı. Skorer oyuncuları Kim,Natalia ile sayılar bulan sarı lacivertliler ilk teknik molayı 8-7 geride tamamlamasına rağmen ikinci molayı 16-11 önde geçti. Setin son bölümüne ağırlığını koyan Fenerbahçe seti 25-19 maçı ise 3-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Salon: Ankara Başkent Voleybol Salonu

Hakemler: Nurper Özbar- Onur Hoşnut

Vakıfbank: Kübra , Naz , Tıng Zhu , Milena , Lonneke , Gözde , Gizem (L), Cansu Özbay , Özgenur , Melis , Kımberly , Cansu Çetin

Fenerbahçe: Eda , Ezgi , Kim , Dicle Nur , Maret , Natalia , Melis (L), Merve (L), Polen , Nootsara , Şeyma ,

Setler: 22-25, 15-25, 19-25

Süre: 140 Dk. (37-34- 29)
FENERBAHÇE, KUPASINI ALDI

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Kadınlar Kupa Voley'de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe, final maçının ardından kupayı kaldırdı.

TVF Başkent Salonu'nda düzenlenen organizasyonun final maçında VakıfBank'ı 3-0 mağlup eden sarı-lacivertli takım, maçın ardından düzenlenen törenle kupasını aldı.

Fenerbahçeli oyunculara madalyalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş ile asbaşkan Suat Güler takarken, şampiyonluk kupasını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

İkinci olan VakıfBanklı oyunculara madalyalarını TVF Yönetim Kurulu Üyeleri Kurtaran Mumcu, Bahar Üçoklar ve Ayşe Nihan Salkaya takarken, ikincilik şiltini ise asbaşkan Ahmet Göksu verdi.

Kadınlar Kupa Voley organizasyonunun en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Eda Erdem Dündar, ödülünü Mehmet Akif Üstündağ'dan aldı.

"Vestel Venus Maçın Oyuncusu" ödülü ise Dicle Nur Babat'ın oldu.


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV