banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Mahmut Uslu: 'Cüneyt Çakır'ın iyi maç yönetemediğini FIFA da söylüyor'

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, "Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de iyi maç yönetmediğini FIFA da söylüyor" dedi.

16 Aralık 2016 Cuma 07:51
Mahmut Uslu: 'Cüneyt Çakır'ın iyi maç yönetemediğini FIFA da söylüyor'
banner266
Mahmut Uslu: 'Cüneyt Çakır'ın iyi maç yönetemediğini FIFA da söylüyor'

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, "Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de iyi maç yönetmediğini FIFA da söylüyor" dedi.

Beylikdüzü Tabela

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Amedspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Ziraat Türkiye Kupası grup maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karşılaşmaya ilişkin "Diyarbakır'da bizi ağırlayan herkese teşekkür ediyoruz. Geçen sene 3-3 berabere kalmıştık, bu sene 1-1 berabere kaldık. İnşallah kendi liglerinde başarılı olurlar." yorumunda bulunan Uslu, geçtiğimiz haftasonu oynadıkları Antalyaspor maçının hakemi Cüneyt Çakır'a ilişkin ise çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mahmut Uslu'nun açıklamaları şu şekilde:

"HATALAR DEVAM EDİYOR"

"Son haftalardaki olaylar (hakem) ile ilgili konuşmadık. 5. haftada bazı hakemler hata yapıyor demiştim, hatalar devam ediyor. Türkiye'de eski hakemler de dahil üzere herkes bunun gol olduğunu söylüyorsa, yabancılar gol diyorsa, bunu kabul etmiyoruz. Antalyaspor maçında Sow'un hareketini savunma oyuncusu yapsa acaba penaltı verebilirler mi?

"ÇAKIR'IN İYİ MAÇ YÖNETMEDİĞİNİ FIFA DA SÖYLÜYOR"

"Bu malum hakem bu hatayı hep yapıyor. Ben soruyorum Türkiye'de bir tane kulüp yöneticisi çıkıp da "Cüneyt Çakır'ın hakemliğini beğeniyorum" diyebilir mi? Cüneyt Çakır'ın aynaya bakıp cevap vermesi lazım, "acaba neden?" diye. FIFA da söylüyor zaten, Cüneyt Çakır Avrupa'da iyi ama sizin maçları iyi yönetmiyor diye söylüyor. Bunu da söyleyeyim. "

"KULÜPTEN ALACAKLI FEDERASYON BAŞKANI OLUR MU?"

"Türkiye çok acılı günler geçiriyor diye susuldu. Sosyal medya gerekli tepkiyi gösterdi, bize sıra gelmez. Görmüyorlar mı bunları, gözleri yok mu? Biz 'A' deyince ceza kesiyorlar, duymuyorlar mı? Dünyanın hiçbir yerinde kulüpten alacağı olan bir federasyon başkanı yok! Bir federasyon başkanı, bir kulüpten alacaklı olursa ne olur, bunları konuşun. Acayip bir para yani, ciddi bir para, alacaklı. Hakemlerin Fenerbahçe'ye karşı olan tavrını değiştirmesi gerekiyor."

"HOCAMIZ ÇOK İYİ CEVAPLAR VERİYOR"

"Çok Avrupalı bir hocamız var. Her maç sonrası kendisine sorulan sorulara oldukça yerinde ve net cevaplar veriyor. Antalyaspor maçından sonra söyledikleri de başka yere çekilmeye çalışıldı.  Dedi ki, 'Çakır yenilmedi, biz yenildik. %100 gol ve başka yorum yapmayacağım' dedi.Yani, 'Benim futbolcularım iyi oynamayabilir ama hakem de kendi işini yapmalı, golse golü vermeli' anlamında konuştu. Hocamız çok yerinde açıklamalar yaptığı için biz de artık maçlara ilişkin, taktik - teknik konulara ilişkin yorum yapmıyoruz.  Transfer konusunda da hocamızın görüşleri doğrultusunda, gerekeni yaparız."

"QUARESMA'NIN HAREKETİ KIRMIZI KARTTI"

"Quaresmanın pozisyonu sarı kart değildi ki, kırmızı karttı. Biz bu filmi çok gördük. Orta sahada adamı oyundan atan hakemi, daha sonra yine bizim maçımıza verdiler. Bizim tepkimiz, ya da ahalinin tepkisi büyüktür, ama biz içimize atıyoruz. Hiçbir zaman, hiçbir şeyden çekinmeyiz. Biz kötü futbol oynayabiliriz ama hakem de gördüğünü çalacak. Sezon başından beri aynı takım lehine hatalar yapılır mı? Hep bizim aleyhimize hata yapılır mı? İnsanlar bunu görüyor."


beylikdüzü gnl tabela


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV