banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Mehmet Özdilek, Fatih Terim'in birinci yardımcısı oldu

Beşiktaş'ın milli futbolcusu, A Milli Takım'ın eski antrenörü Mehmet Özdilek, yeniden Ay-yıldızlı sayfayı açtı

22 Temmuz 2017 Cumartesi 20:06
Mehmet Özdilek, Fatih Terim'in birinci yardımcısı oldu
banner312
Mehmet Özdilek, Fatih Terim'in birinci yardımcısı oldu

Beylikdüzü Tabela


Beşiktaş'ın milli futbolcusu, A Milli Takım'ın eski antrenörü Mehmet Özdilek, yeniden Ay-yıldızlı sayfayı açtı
Bir süre önce Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir araya gelen Özdilek (Şifo Mehmet), her konuda anlaştı ve Terim'in birinci yardımcılığına getirildi. Yarın ya da salı günü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Ali Dürüst ile beraber sözleşme imzalayacak olan Özdilek, Doğan Haber Ajansı'na (DHA), "Allah bana bu görevi ikinci defa vermeyi nasip etti.
2006'da yaşanan kötü olayları aklıma dahi getirmek istemiyorum ama tamamen silip yeni bir sayfa açacağımdan eminim. Bundan sonra iki ana hedeflerimden bir tanesi Ay-yıldızlı formaya uzun süre hizmet etmek, ya da nice başarılar yaşadığım Beşiktaş'ta hoca olmak" dedi.


NE OLMUŞTU?
Mehmet Özdilek, 16 Kasım 2005'te yapılan Türkiye-İsviçre maçı sonrası soyunma odasına giden İsviçreli futbolcu Valon Behrami'ye ilk çelmeyi takmış, İsviçreli futbolcu Benjamin Huggel de bu hareketin ardından Özdilek'e tekme atmıştı.
Özdilek ve Huggel'in hareketleri kameralar tarafından da tespit edilmişti.
Türkiye - İsviçre maçı sonrası çıkan olayları başlatan kişi olmakla suçlanan A Milli Takım'da Fatih Terim'in Yardımcı Antrenörü Mehmet Özdilek, istifa etti.
Türkiye, 18'inci Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde baraj rövanş maçında İsviçre'yi 4-2 yenmesine rağmen, İsviçre'deki ilk maçı 2-0 kaybettiği için Almanya vizesini alamamıştı.
Maç öncesi İsviçre milli marşı çalınırken yapılan protestolar, maç sırasında sahaya atılan nesneler ve maç sonrasında soyunma odalarında çıkan arbede dünya futbolunun patronu FIFA'da da yankı bulmuş ve 17 kasımda bir açıklama yapan FIFA Başkanı Sepp Blatter, 'Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanan bir takım sahada sevinmek yerine, hırsızlar gibi sahadan kaçmayı tercih ediyorsa bunun araştırılması gerekir' demişti.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV