banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Milli maç hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Türkiye Finlandiya maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak.

24 Mart 2017 Cuma 19:49
Milli maç hangi kanalda? İşte ilk 11'ler
banner311
Milli maç hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Beylikdüzü Tabela

Türkiye Finlandiya maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. 2018 Dünya Kupası Elemeleri grup maçında bu akşam Milli takımımız Türkiye, Finlandiya ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Türkiye'nin Finlandiya maçı ilk 11'i belli oldu. Fatih Terim bu krtik mücadelede Yunus Mallı'ya ilk 11'de şans veriyor. Heyecanlı mücadele öncesinde tüm futbolseverler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Milli maç saat kaçta hangi kanalda? İşte, Türkiye Finlandiya maçı öncesi iki takımın istatistikleri
Grupta oynanan 4 maç sonunda 5 puan ile 4. Sırada yer alan A Milli Takımda, 1 puan ile 5. Sırada yer alan Finlandiya karşısında tek hedef galibiyet. A Milli Futbol Takımı, bu akşam Antalya'da karşılaşacağı Finlandiya ile grubun kritik maçlarından birine çıkacak. Ay-yıldızlılar eğer Finlandiya'yı mağlup ederse, I Grubu'nda üst sıralara tırmanarak zirve yarışının içerisinde yer alacak.
Türkiye Finlandiya milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Antalya Stadında saat 20.00’da başlayacak olan maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jesus Gil Manzano yönetecek. Milli maç TV 8 kanalından canlı olarak yayınlanacak
İŞTE İKİ TAKIMIN İLK 11'İ
Türkiye: Volkan, Gökhan, Ömer, Mehmet Topal, İsmail, Selçuk, Olcay, Yunus Mallı, Volkan Şen, Arda Turan, Cenk Tosun
Finlandiya: Hradecky, Arajuuri, Moisander, Urunen, Ring, Lod, Hatemaj, Arkivuo, Matilla, Pukki, Pohjanpalo
MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU
Türk Milli Takımı'nın Finlandiya maçı aday kadrosunda bulunan futbolcular şunlar:
Volkan Babacan, Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Onur Recep Kıvrak, Okay Yokuşlu, Olcay Şahan (Trabzonspor), Harun Tekin (Bursaspor), Ahmet Yılmaz Çalık, Selçuk İnan (Galatasaray), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Volkan Şen (Fenerbahçe), Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Arda Turan (Barcelona), Güray Vural, Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Serdar Gürler (Gençlerbirliği), Emre Mor (Borussia Dortmund), Yunus Mallı (Wolfsburg), Enes Ünal (Twente).
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kayserispor'dan Deniz Türüç ile Gençlerbirliği'nden Serdar Gürler'i ilk kez aday kadroya çağırırken, Kayserisporlu Güray Vural'ı uzun süre sonra davet etti.
FİNLANDİYA İLE 14. RANDEVU
A Milli Takım ilki 1924 yılı sonuncusu ise 2012 yılı olmak üzere Finlandiya ile 13 maça çıktı. Bu maçların 4’ünü Türkiye, 6’sını Finlandiya kazanırken, 3 maç berabere sonuçlandı. Her iki takımda bu maçlarda toplam 20’şer gol kaydetti. Her iki ülkenin oynadığı toplam 13 maçın 4’ü resmi maçtı ve rakip Finlandiya bu 4 resmi maçtan 3 galibiyet ile ayrıldı. Türkiye ise resmi maçlarda rakibine karşı 1 galibiyet aldı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, daha önce Finlandiya’ya karşı 3 maçta A Milli Takımın başında sahaya çıktı. Terim bu 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
Finlandiya’ya karşı son maçımız ise 2012 yılında özel maçta oldu. Avusturya’da oynanan özel karşılaşmayı Abdullah Avcı yönetimindeki A Milliler 3-2 kaybetti.
546. MAÇ
A Milli Futbol Takımı, Finlandiya ile yapacağı maçla 546. karşılaşmasına çıkacak.
Türk Milli Takımı, 94 yıllık tarihinde 287’si resmi, 258’i özel maç olmak üzere geride kalan 545 maçta biri hükmen olmak üzere 205 galibiyet, 126 beraberlik ve 214 de mağlubiyet aldı. Milliler bu maçlarda toplam 715 gol atarken, kalesinde 792 gol gördü. A Milli Takım bugüne kadar 87 farklı ülke milli takımı ile karşılaştı. Milliler 545 maçın 467’sini Avrupalılar, 30’unu Asyalılarla, 23’ünü Amerika kıtası ülkeleri, 22’sini Afrika ülkeleri ve 3’ünü de Okyanusya ekipleri ile mücadele etti.
FATİH TERİM İLE 132. SINAV
2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu beşinci maçında bu akşam Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki 132. maçına çıkacak. Milliler, Fatih Terim yönetiminde oynadığı 131 maçta biri hükmen olmak üzere 67 galibiyet, 32 beraberlik ve 32 de mağlubiyet aldı. Terim yönetiminde 3’ü Yunanistan karşısındaki hükmen galibiyetten doğan 196 gol atan Türkiye kalesinde ise 137 gol gördü.
24 MART’TA HİÇ KAYBETMEDİK
Milli Takımımız, Finlandiya ile karşı karşıya geleceği 24 Mart gününde geçmişte oynadığı üç maçta da yenilgi yüzü görmedi. Ay-yıldızlılar, 24 Mart’ta oynadıkları üç maçtan iki galibiyet, bir de beraberlikle ayrıldı. İlk 24 maçında 2001’de İstanbul’da Slovakya ile berabere kalan milliler, 2007’de Atina’da Yunanistan’ı 4-1’le skor ile mağlup etti, 2016’da da Antalya’da İsveç’i 2-1 yendi.
TEK ÇARE 3 PUAN
Türkiye - Finlandiya maçı 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu açısından büyük önem taşıyor. Grubun 10 puanla lideri Hırvatistan bu akşam 8 puanlı grubun ikinci sırasında yer alan Ukrayna'yı konuk edecek. Zira buradan çıkacak beraberlik ya da Hırvatistan'ın galibiyetiyle maçın sonuçlanması Türkiye'nin gruptaki seyri açısından çok önemli. Eğer A Milliler bu akşam Finlandiya'yı mağlup ederse, Hırvatistan'ın Ukrayna'yı yenmesini bekleyecek. Hırvatistan galip gelirse Türkiye ile Ukrayna puanlarını eşitlemiş olacak. Grubun bir diğer maçında favori gösterilen İzlanda, Kosova'yı ağırlayacak. Bu maçta İzlanda'nın favori olarak gösterilmesi sebebiyle Türkiye'nin kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.
FİKSTÜR DEZAVANTAJI
Fatih Terim ve öğrencileri, bu akşam Antalya Arena'da oynayacağı Finlandiya maçında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Çünkü ay-yıldızlıları bu maçın ardından iki zor deplasman maçı da bekliyor. Finlandiya maçının ardından kırmızı-beyazlılar Kosova ile dış sahada ardından grupta zirve yolunda rakibi olan Ukrayna ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in de Türkiye'nin bu zor 3 maçlık fikstürden minimum 7 puan çıkarılması gerektiğini futbolcularına ilettiği gelen haberler arasında bulunuyor.

beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV