banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Milli Takım Avrupa Şampiyonu oldu

A Milli Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’nda Büyük Britanya’yı 76-69 yenerek namağlup şampiyon oldu Milli Takım Avrupa Şampiyonu oldu

01 Temmuz 2017 Cumartesi 08:56
Milli Takım Avrupa Şampiyonu oldu
banner311
Milli Takım Avrupa Şampiyonu oldu

A Milli Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’nda Büyük Britanya’yı 76-69 yenerek namağlup şampiyon oldu
Milli Takım Avrupa Şampiyonu oldu

İspanya’nın Tenerife kentinde düzenlenen 23. Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası finalinde Türkiye, Büyük Britanya’yı 76-69 mağlup ederek şampiyon oldu.
MİLLİLER NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU


Mücadelede Özgür Gürbulak 25 sayı, 12 asist ve 6 ribauntla en skorer ismi olurken, Büyük Britanya’da ise Terence Bywater 20 sayı ve 8 ribaun ile mücadele etti.

Müsabakanın ilk çeyreğinde rakibi karşısında üstünlük kuran milliler, iyi bir oyun ortaya koydu ve ilk periyodu 18-10 önde geçti. Büyük Britanya ikinci çeyrekte farkı kapatmayı başarsa da geri adım atmayan milliler çeyreği 36-24 üstün bitirdi.

KARŞILIKLI ATAKLARLA GEÇTİ


Üçüncü çeyrek büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı ataklarla geçen periyodu milliler Özgür Gürbulak’ın da iyi oyunuyla 58-49 önde kapattı.

Son çeyrekte Büyük Britanya farkı eritse de ay-yıldızlılar mücadeleden kopmadı ve maç sonlarında baskısını arttırarak karşılaşmadan 76-69 galip ayrıldı.

Milliler namağlup şampiyon oldu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV