banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Milliler tarih yazdı

Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatları'na katılmaya hak kazandı..

18 Eylül 2011 Pazar 18:47
Milliler tarih yazdı
banner321

Milliler tarih yazdı

Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatları'na katılmaya hak kazandı..
İsrail'de gerçekleştirilen Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nı 5'inci sırada tamamlayan Türk Milli Takımı, 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatları vizesi aldı.

Antrenörlüğünü Mehmet Önüt'ün yaptığı Türk Milli Takımı, bugün Hollanda ile oynadığı olimpiyat kotası müsabakasında rakibini 79-73 yenerek, tarihinde ilk kez olimpiyatlara katılmaya hak kazandı.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Basketbol Şube Sorumlusu Ali Duran Karakaya yaptığı açıklamada, Paralimpik Olimpiyatları'na katılmaya hak kazandıkları için mutlu oldukları söyledi.

''Mücadeleyi kazandık, mutluyuz ve gururluyuz'' diyen Karakaya, ''Zorlu müsabakalar yaptık. Birbirimize kenetlendik ve maçı kazandık. Böyle bir başarıyı 10 yıl önce hedeflemiştik. Belirlediğimiz Paralimpik Olimpiyatları hedefini bugün gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz'' dedi.

Ali Duran Karakaya, şampiyonaya 12 ülkenin iştirak ettiğini ve burada ilk 6'ya giren takımların oyunlara katılmaya hak kazandığını dile getirdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV