banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Pereira'dan Shakhtar maçı öncesi flaş karar!

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak Fenerbahçe'de ilk 11 merakla beklenirken Teknik Direktör Pereira, maç öncesi flaş bir karar aldı.

28 Temmuz 2015 Salı 19:26
Pereira'dan Shakhtar maçı öncesi flaş karar!
banner291
Pereira'dan Shakhtar maçı öncesi flaş karar!
Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak Fenerbahçe'de ilk 11 merakla beklenirken Teknik Direktör Pereira, maç öncesi flaş bir karar aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe bu akşam sahasında Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelecek.
 
Maç öncesi Fenerbahçe'de herkes Shaktar Donetsk maçındaki ilk 11'i bekliyor. Ancak bunu futbolcular da henüz bilmiyor.
Teknik Direktör Pereira, maç öncesi aldığı karar doğrultusunda maç için tesislerden çıkmadan 5 dakika önce ilk 11'i açıklayacak.
Ardından takım otobüsüne binip Şükrü Saracoğlu Stadı'na hareket edilecek. Böylelikle Portekizli teknik direktör maç kadrosunda yer alan 18 futbolcusunun da tam konsantre olmasını hedefliyor.
 
Öte yandan Fenerbahçe'de kritik maç öncesi hiçbir yönetici tesislere gitmedi. Sezon başı alınan karar gereği Sportif Direktör Terraneo, tesislerde yerini aldı.
 
Taraftarlardan sürpriz pankart!
 
Fenerbahçe'de taraftarlar büyük bir heyecanla Shaktar Donetsk maçını bekliyor. Bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nı dolduracak Sarı Lacivertli taraftarlar, tribünlerde sürpriz bir pankartla takımlarını karşılamaya hazırlanıyor.
 
Robin Van Persie'nin imza töreninde söylediği "Let's do it togethar" yani "Birlikte başaralım" ifadesini taşıyan pankartlar hazırlandı. Camia tarafından benimsenen bu söz adeta yeni sezonun sloganı oldu.
Açılacak bu pankartlarla yeni sezonda taraftar ve futbol takımının kenetlenerek başarının geleceğine vurgu yapılacak.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV