banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Sabri Sarıoğlu'na ihtarname

15 yıl formasını giydiği Galatasaray’dan ayrılmak zorunda kalan Sabri Sarıoğlu’na plaket yerine ihtarname gitti.

21 Haziran 2017 Çarşamba 11:47
Sabri Sarıoğlu'na ihtarname
banner266
Sabri Sarıoğlu'na ihtarname

15 yıl formasını giydiği Galatasaray’dan ayrılmak zorunda kalan Sabri Sarıoğlu’na plaket yerine ihtarname gitti.

Tabela

33 yaşındaki tecrübeli futbolcu gözyaşları içinde kulübüne veda ederken, asıl darbeyi daha sonra yedi. Çocukluğundan bu yana ter döktüğü kulübünden en azından bir teşekkür bekleyen Sabri, noterden gelen bir yazıyla şoke oldu. Oysa Galatasaray Yönetimi, 15 yıllık emeğini bir plaketle ödüllendireceğini belirtmiş, emektar oyuncuya vefa göstereceğini dile getirmişti.

5 milyondan vazgeçti

Bu beklenti içerisinde olan Sabri’ye, Kayseri, Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor deplasmanlarında sarı kart gördüğü için cezası geldi. Sarı-kırmızılılar, başarılı oyuncunun gördüğü kart ya da kartların gereksiz olduğunu düşünmüş ve yönetmeliğe göre faturayı kesmişti. 36 bin euro tutarlı bu ihtarname, Sabri’nin eline geçtiğinde büyük şaşkınlık yaşadı.

Daha önce bir kalemde 5 milyon liradan vazgeçerek kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir jest yapan taraftarın “Sabri Reyiz”i, kulübünü düşünmesinin karşılığını da böylece görmüş oldu. İhtarnamede, bu paranın alacaklarından kesileceği de vurgulandı.

Gidenlere fatura

Sarı-kırmızılılar, ilk planda yollarını ayırdığı isimlerden bu cezaları tahsil ederek işe başladı. Sabri’nin yanı sıra Bruma, Podolski ve Chedjou gibi isimlerden de gördükleri kartlara göre cezalar kesildi.

Sarı-kırmızılılarda yine geçen sezon içerisinde disiplin yönetmeliğine aykırı davranarak gereksiz kart gören futbolcularla ilgili nasıl bir işlem yapılacağı ise merak konusu... Ancak faturanın ilk planda gidenlere çıkarılması, diğer oyunculara af olasılığını da güçlendiriyor. Galatasaray’da disiplin yönetmeliğine göre geçen sezon futbolculara toplam 17 milyon 558 bin 533 TL ceza kesmiş, bu para sezon içerisinde affedilmişti.

Sarı-kırmızı aşk

Sabri Sarıoğlu kariyerini yine sarı-kırmızılı formayla bitirmeye kararlı gözüküyor. Tecrübeli futbolcu ile Göztepe ve Kayseri dışında Evkur Yeni Malatyaspor’un da ilgilendiği bildirildi. Bu takımların ortak özelliği ise renklerinin sarı-kırmızı olması...


tabela reklam


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV