banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Terraneo'dan iki bomba daha

Van Persie ve Fernandao’nun gölgesinde kaldığı için Sow'un gitme ihtimalini göz önünde bulunduran Fenerbahçe yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 12:03
Terraneo'dan iki bomba daha
banner304
Terraneo'dan iki bomba daha
Van Persie ve Fernandao’nun gölgesinde kaldığı için Sow'un gitme ihtimalini göz önünde bulunduran Fenerbahçe yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi.

Serbest kalma bedeli 13 milyon Euro olan golcünün yerine düşünülen isimler Mirallas ve Shaqiri. Moussa Sow ile Fenerbahçe’nin ayrılığı için geri sayıma geçildi...

İngiliz ekibi Sunderland ile görüşmelere başlayan Sow ve menajerinin bu girişiminden haberdar olan Fenerbahçe resmi teklifi beklemeye başlarken B planını da hazırladı.

Everton’dan Belçikalı kanat oyuncusu Kevin Mirallas’ı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Sow’dan gelecek parayı da bu transfere harcamaya hazır.

Sarı lacivertli ekip, yaklaşık 15 milyon Euro’luk bir piyasa değeri bulunan Mirallas’ın transferini 13 milyon Euro’ya bitirmek istiyor.

Kariyerinde St.Etienne, Olympiakos, Lille ve Everton gibi kulüplerde oynayan Mirallas çıktığı 331 maçta, 77 gol ve 46 asistlik bir performans sergiledi.

SHAQİRİ İÇİN TERRANEO DEVREDE

Bayern Münih’ten 16 milyon Euro karşılığında Inter’e transfer olan İsviçreli Xherdan Shaqiri de Fenerbahçe’nin düşündüğü isimlerin arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde adı Stoke City ile anılan Shaqiri için Inter Kulübü ile temasa geçen Fenerbahçe’nin bu transferde Terraneo’yu devreye soktuğu da gelen haberler arasında.

Özellikle Terraneo’nun eski kulübüyle iyi ilişkilerini koruması da bu transferde Fenerbahçe’yi öne çıkaran etkenler arasında yer alıyor. Shaqiri, Basel, Bayern Münih ve Inter takımlarıyla bugüne kadar oynadığı 250 karşılaşmada 51 gol atarken, takım arkadaşlarına 48 asist yaptı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV